Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runki czy wiecej champ'ów ?

seba9797

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was. Mam aktualnie 29 lv i myślę sobie odkupywać championów czy kupować runki . Oto moi championi :

-Alistar

-Ashe

-Brand

-Evelynn

-Janna

-Kayle

-LeBlance

-Lux

-Master Yi

-Nasus

-Olaf

-Patheon

-Riven

-Swain

-Taric

-Trynda

-WW

-Xin

Jak myślicie kupować jeszcze ich trochę czy składać runki np AD Bruzer itd. I jakie runki będą pod takiego Olaf'a ? Czy Nasus'a ? Ile na takie runki wydam ?

Opublikowano

Moim zdaniem przydadzą ci się runki.

Runki składa się dosyć długo więc w sumie im wcześniej zaczniesz tym lepiej.

Poza tym jak będziesz miał runki to łatwiej będzie ci wygrywać w early game.

Opublikowano

To juz zalezy od ciebie, czy chcesz miec lepszy start gry czy kupywac kolejne postacie i sie przy tym swietnie bawic... Ja przez 1,5 roku nie kupywalem runek i tak sie swietnie bawilem... Pare penta weszlo i to bez "RUN" jak juz masz kupywac runy to kup tylko quesy a reszte z czasem.

Opublikowano

Masz już 18 postaci i możesz grać nimi wszędzie. Szczerze nie wiem jak chciało Ci się grać tak długo bez robienia runek...

Ja jak tylko dostałem 20lv. od razu zacząłem je składać. Posiadając runki - nawet jakiekolwiek bardzo zwiększają możliwości gry. Sam posiadam całą stronę run full mana regen/per lv. Niby słabizna ale bardzo mi się podoba mieć te 50mreg/5. Zwyczajnie z mida nie da się mnie wygonić.

Co do runek na solo topa można wykorzystać runki takie jak pod jungle:

Znaki - Arm.Pen (410 pz)

Pieczęcie - Flat Armor (205 pz)

Glify - Mag.Res na poziom (205 pz)

Esencje - Attack Speed (1025 pz)

Ewentualnie zamieniamy Esencje na te pod HP a glify np. kolejny Armor lub hp regen. Ja gram na takich jak powyżej i dobrze sprawdzają się zarówno w jungli Nocturnem jak i na solo top Nasusem.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ja tylko co miałem możliwość kupienia run 3 kręgu i odrazu kupiłem. Teraz juz ide tylko w postacie.

Opublikowano

Polecam kupować najpierw runki. Postaciami możesz grać tymi z rotacji nawet. Najlepiej najpierw złożyć runki na solotopa/jungle i ad carry.

Opublikowano

widze duzo postaci ad wiec proponuje kupic runki full ad bo bez run na rankedach bedziesz wyzwany od noobow itp. Jak masz na start 85 ad i widzisz nooba z 60 ad to juz wiesz ze jestes lepszy ;p

Opublikowano

Kupuj runy, bez run na rankedach nie masz prawa bytu, rankedy to nie normale, trafisz na lini kogoś ogarniętego z kompletem run, to powiększysz populację polaków w elo hell.

Opublikowano

Dziękuje za rady nie wątpię że niedługo odezwę się pytając jakie runy polecacie itp. Na razie dziękuje za odpowiedzi ;)

Opublikowano

Kupuj runy, bez run na rankedach nie masz prawa bytu, rankedy to nie normale, trafisz na lini kogoś ogarniętego z kompletem run, to powiększysz populację polaków w elo hell.

Ja ziggsem 2razy zowniłem mida na rankedzie bez żadnych ap run(na ranku grałem nim 2razy). Jak jesteś lepszy od przeciwnika to i runy mu nie pomogą

Opublikowano

runy ci sie bardzo przydadza ja kupowalem caly czas champy i tak 30lvl i 300 wygranych zauwazylem ze bez run coraz ciezej sie gra jestem teraz w trakcie zbierania runek ap (pierwsza moja strona z runami) i szczerze powiem juz mam te +25 ap na starcie i o wiele lepiej sie gra ;p

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

Ja ziggsem 2razy zowniłem mida na rankedzie bez żadnych ap run(na ranku grałem nim 2razy). Jak jesteś lepszy od przeciwnika to i runy mu nie pomogą

Wysokiego elo Ci nie wróże skoro grasz rankedy bez run z nadzieją ,że trafisz na jakiegoś lamusa.

Opublikowano

bardziej ci radzę kupować runy! Postaci masz już dość dużo do gry a z runami o wiele lepsza gra jest !

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Kupuj runy jak ma się 16+ championów to już rankedy i drafty można grać jak kupisz runy to szybciej uzbierasz na championy taka filozofia.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Najpierw weź darmową Tristane i Alistara z youtube i facebooka. Po drugie polecam Ci pierw page run pod postacie którymi najbardziej lubisz grać. - potem dopiero champy, następny page, champy.

A i masterki ustaw.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Jeśli masz ochotę grać konkretną postacią, zbieraj na nią. Jeśli nic konkretnego nie masz na oku zbieraj na runki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...