Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]20lvl w jedną noc

MieczuKM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym wam pokazać jak zdobyć 20 lvl w jedną noc.

Potrzebujemy:

-dwa komputery/laptopy obsługujące battlefieldplay4free

-1 konto minimum 11lvl (najlepiej 13)

-1 konto na którym chcemy expić

Do dzieła!!!

-na koncie z 11 lvl/em dodajemy punkty tranning tak aby helikopter będący w bazie naprawiał się kiedy przyciśniemy V.

-na drugim koncie ustawiamy przycisk strzału na klawisz na klawiaturze np.Ctrl

-Znajdujemy pusty serwer oman

-dołączamy kontem z 11 lvl do sił Amerykańskich, a drugim do sił rosyjskich.

-kontem z 11 lvl ustawiamy helikopter transportowy tak aby stał na krańcu lotniskowca bokiem do plaży

-drugim kontem bierzemy APC i jedziemy na plażę, przy bazie [A] (pamiętajcie aby nie przejmować żadnej flagi!!!)

-pierwszym kontem wsiadamy do helikoptera

-drugim nacelowujemy na helikopter(z daleka jest troche trudno więc zajmie to troche czasu)

Teraz troszkę amatorska część(jeżeli ktos wie jak systemowo ustawic klawisz aby strzelał cały czas to niech napisze)

-należy położyc jakiś ciężki przedmiot na klawisz V na kompie z 1 kontem(wtedy helikopter sam się będzie naprawiał)

-należy zrobic to samo z drugim kontem z tym że na klawiszu CTRL(wtedy APC będzie strzelał)

Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem powinniscie wbic przez 10h ok. 750k-1000k expa

Jeżeli pojawiły się tu jakiekolwiek błędy proszę o reakcję

Dziękuję i miłej gry życzę!!!

Opublikowano

Fajny sposób, ale ja nadal zostanę przy oman/dragon valley z helim i biciem 8-10 k expa na rundę. Nie przepadam za takimi pomysłami bo co to za frajda ale like leci fajny sposób.

Opublikowano

W ogóle jaki jest sens takiego expienia ? Skoro gra się dla przyjemności a nie dla jak najwyższego levelu. Jeśli gra Ci się znudziła proponuję po prostu w nią nie grać. Możliwe ,że EA banuje takich graczy ale nie jestem pewien .

Opublikowano

Przecież nie każe Ci tak expić.

Napisałem ten post dla graczy ktorzy są porownac klasy nie tracąc czasu na wbijanie lvl/i lub po prostu z własnego wyboru chcą miec wyższy lvl:)

Opublikowano

dodam lepsze rozwiązania ;],a więc oman, amerykanami przejmujemy pierw A,bierzemy APC,jedziemy do D,wchodzimy na ruska idziemy zając A do momentu,aż będzie po niczyjej stronie ;] ! i wracamy do bazy,wsiadamy do heli transportowego i lądujemy na tym daszku obok heli bojowego,wchodzimy na US i nawalamy z APC i tyle ;] heli się naprawia bo na daszku jeszcze sięga i nie trzeba żadnego V trzymać -.-xD exp leci i git dodam,że ta opcja jest lepsza bo bliżej jest do lotniska niż z plaży do lotniskowca więc ;]

@Edit

I3aton no to jest też problemem jednak puste servy to większy bo ich nie ma ;p więc najlepszy jednak sposób wbijania to po prostu zwykłe granie ;]

Opublikowano

no przecież heli nigdy sam się nie naprawia, zawsze trzeba wciskac klawisz ktory masz domyslnie ustawiony na naprawianie np. V

Opublikowano

To może ty masz jakiegoś bug/a który działa na twoją korzysc, bo jestem pewny że należy wciskac wybrany klawisz, inaczej nic się nie dzieje:(

Opublikowano

ciężko znaleźć pusty serwer -,- bynajmniej europejski

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

zgadzam się z UP ale powtórzę tutaj ważny problem! NIE MA PRATKYCZNIE PUSTYCH SERWERÓW

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Takie tuty pojawiały się już wiele razy...

@EDIT

Sory, teraz spojrzałem na datę, a ja jak głupi wszystkie posty czytam, bo myślę, że nowy temat... Ja pierdziele, ludzie, w jakim celu szukacie tematu na 10 czy którejś stronie i piszecie posty, które nic nie wnoszą -,- Jezu, jak mnie takie typy wk*rwiają....

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Takie tuty pojawiały się już wiele razy...

@EDIT

Sory, teraz spojrzałem na datę, a ja jak głupi wszystkie posty czytam, bo myślę, że nowy temat... Ja pierdziele, ludzie, w jakim celu szukacie tematu na 10 czy którejś stronie i piszecie posty, które nic nie wnoszą -,- Jezu, jak mnie takie typy wk*rwiają....

No, ja też wszystko czytałem...

Ludzie po co wy piszecie głupoty, był temat to był, zostawcie go, a nie odkopujcie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...