Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Namierzanie adresu ip przez nr gg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Potrzebuje waszej pomocy muszę namierzyć pewną osobę.Posiadam jej nr gg ale nie mogę dojść do jego adresu ip.

A jak bym miał adres ip to bym już wiedział wszystko co chcę.Więc proszę o pomoc może jakiś program ?

windows 7

może coś pomoże

Opublikowano

Przez gg nie masz szans bo przechodzi przez serwer i już nie masz jego ip ;)

A co do tego sposobu jak panowie pisali po co ci kogoś IP ? pomógł bym ci ale zrobisz coś głupiego i będę cie miał na sumieniu

Opublikowano

Ściągnij program KONNEKT -alternatywny program do GG . Po zainstalowaniu konnekta dodajemy do listy kontaktów interesującą nas osobę. Osoba musi się pojawić na GG, zmienić opis czy napisać do nas (możemy sami coś wymyślić byle by napisała cokolwiek). Klikamy wtedy prawym przyciskiem myszy na osobie -> "więcej". Pojawi nam się takie okienko: konnektinformacjeo.png

OndteAw.png

Opublikowano

mam już ten program.

mam swoją całą listę kontaktów lecz i tak nie pokazuje mi ip kogokolwiek

ip mi jest potrzebne do tego żeby się dowiedzieć co za ******** wyzywa moją dziewczynę i utrudnia nam życie

po prostu chcę mu nogi z dupy powyrywać xD

Opublikowano

działa tylko jeśli obydwie osoby, namierzana i namierzająca mają włączony tryb połączeń bezpośrednich i wzajemnie siebie na liście. w każdym innym przypadki nie zadziała

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

hmmm

pisałem z kumpel celowo do sprawdzenia mam go na liście znajomych on ma mnie i dupa nic nie było ;/

a może jakaś strona ? na którą wjedzie i pokaże mi jego ip

Opublikowano

yy robisz darmową strona na wxv wgrywasz stadnardowe forum wysyłasz mu link i w panelu masz ip gości, pewnie da się prościej ale tak mi się przypomniało.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...