Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Elite na perma

szafkens151

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobno nexon miał rozdawać elitki na perma od LTC2 zamiast MAJ2, aby zmniejszyć Elite Abuse w całej grze. Może weszło to w nowym patch'u.

Jeśli tak to niezła beka...

A gram tylko dla tej elitki -.-

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

No niestety, ja dwa miesiące temu wbiłem maj2 i elitka była, też mówiłem, że gram tylko dla elite moderatora, a tu proszę już prawie LTC 4. Nexon już od dawna planował przeniesienie elite moderatora (perm) z maj 2 na ltc2, a skoro kolega nie dostał od majorka tej elitki, to wszyscy wiemy co to oznacza. :)

Opublikowano

No niestety, ja dwa miesiące temu wbiłem maj2 i elitka była, też mówiłem, że gram tylko dla elite moderatora, a tu proszę już prawie LTC 4. Nexon już od dawna planował przeniesienie elite moderatora (perm) z maj 2 na ltc2, a skoro kolega nie dostał od majorka tej elitki, to wszyscy wiemy co to oznacza. :)

Nie podoba mi się to. Niepotrzebnie to zmienili, chociażby dodali coś innego co się zyska za wbicie tego majora, trzeba szmat czasu poświęcić by to wbić, chociaż jakaś bron na perma porządna.

Opublikowano

Prędzej bana za free dostaniesz, niż wbijesz LTC2 :) Ohhh ten Nexon ...

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!

╮(︿)╭

Opublikowano

Wystarczy trochę mózgu i bana za free nie wyłapiesz :) A wbicie LTC2 to nic ciężkiego

Jeśli ma się czas i dostęp do zgranego teamu na FT to naprawdę szybko można wbić rangę :)

2096247301.png

Opublikowano

A dzisiaj jeszcze raz wchodziłem i nic nie dostałem....więc musieli dać od tego LTC2 a gralem tylko dla tego perma ;/

Specjalista
Opublikowano

to miało wejść już kilka miesięcy temu, ale ze względu na to że było dużo hackerów to nexon nie zmianiał tego,

teraz ilość hacków została ograniczona i wprowadzili to bo za dużo osób powerlvllowało sobie KD itp.... wywalając wszystkich lepszych

ile to codziennie banów na erbazie za to było...

cieszy mnie to bardzo bo wzrośnie wartość kont LTC2+ <3

za jakiś czas na ebayu za LTC zamiast 100 euro dostane 130-150 euro :)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Podobno nexon miał rozdawać elitki na perma od LTC2 zamiast MAJ2, aby zmniejszyć Elite Abuse w całej grze. Może weszło to w nowym patch'u.

Pokaż mi gdzie to jest napisane bo gdybać kazdy może

bez chomików w sygnie

Opublikowano

Pokaż mi gdzie to jest napisane bo gdybać kazdy może

Ktoś o tym pisał na xxx to forum nie działa na dzień dzisiejszy więc nie pokaże Tobie, a skoro tam o tym pisali to sami by sobie tego chyba nie wymyślili co nie? Skoro nie którzy nie dostali elitki to znaczy że to prawda i elite na perma zostało przeniesione z maj2 na ltc2, ciesze się z tego powodu bardzo. Nie wiem jak wy ;)

Opublikowano

@up

Całkiem możliwe, że dlatego nie dostaje się teraz elitki.

Dzisiaj pisałem z jakimś typkiem i nie dostał M16A3 Veteran gdy wbił CPT3.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Wszystkie bronie za lvl itp. powinniście dostać 30 maja przy kolejnej konserwacji. Więc nie ma co się bać tylko czytać to co pisze nexon na swojej stronce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...