Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] KeyLogger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałbym sprawdzić czy na kompie nie mam key loggera. Ale nie wiem jak podajcie jakieś sposoby. Mam windowsa 7 i nie działa mi netstat -ano . Prosze o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Przeskanuj komputer NODem, keylogger to takie coś,że kradnie Ci programy, pasy itp (druga osoba widzi co piszesz).

Antywirus powinien to wykryć.

Opublikowano

Tak jak pan wyżej, przeskanuj kompa jakimś dobrym antywirem, Avastem, NOD, a na przyszłość nigdy nie pobieraj plików bez skanu. A jeśli pobierasz plik z filmika z YouTube ZAWSZE patrz na ilość głosów na ,,Tak'' oraz ,,Nie'' a także na komentarze. Jeśli jest duża przewaga głosów na ,,Tak'' w stosunku do ,,Nie'' (np 450 tak do 20 na nie) to wtedy możesz spokojnie pobierać. Natomiast jeśli w filmiku autor wyłączył dodawanie komentarzy, na 100% jest to wirus, przeważnie KeyLogger.

Opublikowano

Jak może kradnąć programy : x ? Keylogger to program szpiegowski ,który rejestruje wszystko co wpiszesz na klawiaturze :>

Polecam sformatować komputer ,bo tak będziesz żył w nie pewności :\

Opublikowano

Jak może kradnąć programy : x ? Keylogger to program szpiegowski ,który rejestruje wszystko co wpiszesz na klawiaturze :>

Polecam sformatować komputer ,bo tak będziesz żył w nie pewności :\

Tylko właśnie nie chce formatować poprostu chce się upewnić czy go nie mam ;)

Opublikowano

Jeśli podejrzewasz, że masz - to już jest jakieś 80% szansy, że faktycznie go masz.

A jeśli nie używałeś nigdy żadnego antywirusa, to Twój komputer i tak na pewno jest zawirusowany.

No ale, jeżeli naprawdę nie chcesz robić formata, to ściągnij jakiegokolwiek wirusa, np. darmowego Avasta (odsyłam do Googli).

Tylko pamiętaj, nigdy nie możesz mieć zainstalowanych dwóch lub więcej antywirusów jednocześnie.

Także ten

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...