Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Multiplayer, drop itemow, kasy i exp.

MisSsieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie dotyczace multiplayera w Diablo 3(co-op). Jestem nowy w Diablo i chcialbym sie dowiedziec jak to jest jak gram z kims.

Np. exp. Zalozmy ze jak gram sam i dostaje za potworka 100 expa to jak gram z kims to ja dostane 50 i on 50?

Z kasa to samo pytanie oraz itemy. Jezeli ja widze jakies itemy to ten ktos tez je widzi? I na jakiej zasadzie jest ich podnoszenie? Kto pierwszy ten lepszy?xD

Opublikowano

Co do expa to wydaje mi się, że i Ty i ta 2ga osoba dostajecie po te 100expa z tym, że mobki są silniejsze. (Nie dam sobie za to głowy uciąć, poczekaj na wypowiedź jeszcze kogoś)

Itemki każdy ma swoje i nikt Ci nie zabierze(to co wypada widzisz tylko Ty, dla każdego osobno generowany jest drop) Jeśli jednak wyrzucisz coś na ziemie to ta 2ga osoba już będzie to widziała i może to podnieść.

O drop nie masz się więc co martwić :)

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Czyli kase widze tez tylko ja? A ta druga osoba widzi swoja?

Tak, każdy drop itemów/złota jest dla każdego osobno, dodatkowo expa dostajecie obydwoje tyle samo.

Opublikowano

Raay, pograj dłużej na multi i wtedy doradzaj, ponieważ każdy drop jest indywidualny. Jedynie przedmioty wyrzucone przez ciebie, będą widoczne u innych osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...