Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPS wtf.?!

TrojaninPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż mam taki problem.Od dwóch dni mam strasznie mało fps jak gram 10-20. Nie wiem dlaczego normalnie mam ok.50. Więc proszę was o pomoc co z tym zrobić.Z góry thx.

Opublikowano

Ściągasz coś???. Instalowałeś niedawno jakiś program? Spróbuj przeczyścić komputer...

Podaj parametry kompa.

eune

Opublikowano

Też to miewałem, mimo że z kompem wszystko w porządku. To przez patche / fixy wydawane przez riot. Jeżeli nic nie pomoże to musisz czekać na następny patch fixujący - innej rady nie ma ;/

Gold Member

nvm

Opublikowano

Z moich 30-40 fpsów na lowach w TF zrobiło się 80-90 na medium cieniach i na wysokich w reszcie opcji :)

Opublikowano

Miałem dokładnie to samo. FPS'y z przeciętnych 80 spadły mi do 20 - 40 z minuty na minutę, podczas gry w Counter Strike 1.6. Nie znałem przyczyny, kilka defragmentacji, skanów itp. nie pomogło. Byłem zdesperowany na format dysku, jednak reinstalacja gry z lekka pomogła, a FPS'y podniosły się. Gra uruchamia się nieco dłużej niż kiedyś, ale to powód zasyfionych dysków. Trzeba wykonać format, nie ma innej możliwości. Ja nie wykonałem i jeszcze się trochę trzyma, ale po wakacjach jednak będę musiał coś z tym zrobić, tobie też polecam.

98763533515051689628.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...