Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie WRPSP

p4blo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM jest jakiś chack na wklejanie broni ??? dziś widziałem kolesi z m60gold itp .Jak można wklejac te bronie to bym prosił o wyjaśnienie jak to zrobić.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Podpinam się do pytania

Sory za post , został równo napisany z CosNieTak?..

Dziękuje za pomoc , lajk leci.

NEXON = NAJWIĘKSZA PORAŻKA MINIONYCH LAT !

Opublikowano

Z dniem wczorajszym wklejki zostały wyłączone!

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Już wklejki nie działają ;]

//Dwa posty wyżej napisałeś prawie to samo ||Epean

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Już wklejki nie działają ;]

własnie dziwi mnie to bo ja jak wale wklejonym np famasem i celuje w kogos to kick a pytam goscia ktory ma aw50f wklejone i famasy itp i on normalnie wali i nie kika dziwne :D

Opublikowano

Na potwierdzenie, że nie działają to tu macie INFO jakie napisał Administrator:

Serwer został zaktualizowany pod względem ochrony przeciwko wklejaczą, nie jestem do końca przekonany czy to będzie działać jak należy więc wszystkie problemy zgłaszać w tym temacie. Do tego zmniejszyłem obrażenia od wybuchów(np. nade) uwagi związane z tą zmianą również zgłaszać w tym temacie.

Pozdro, Mankej

Opublikowano

Na potwierdzenie, że nie działają to tu macie INFO jakie napisał Administrator:

wklejki da sie zrobic bo probowałem tylko ze ja jak w kogos strzele to mnie wywala a innych nie to jest dziwne :(

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/631469-wrpsp-wszystko-co-dotyczy-war-rock-private-server-project/

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...