Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FreeBuild] [Survival] [Dedykowany] [150slotów] 4Miners

RioShocko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwazajcie oni sie nastawili na kase z VIp-ow ale ja wam gwarantuje ze ten smieszny serwer prowadzony przez kilku nastolatkow nie ma szans na istnienie,

3 Dzien w sieci i tylko admini na nim sa i pisza do siebie w czyms pomóc ? ( Ha Ironia )

Następnie

Madesio 18 lat Okradl mnie z konta CA ( Zaplacilem za nie 75 % )

SpiXxXel 13 Lat Ukradl z mojej maszyny skrypt ( do kupowania VIP-ow ) ( z drugiego konta CA wykasowal wszystko )

I jeszcze kilka neo kidow !!!!!

Naprawde nie ma sobie co zawracac glowy tym shitem...

Dzieciaki a głównie ich wódz mysli tylko o zarobku dla siebie kiedys mi to powiedział na Team-Speaku

Oni tylko i wylacznie patrza na wasze portfele .....

A co do zdjecia SpiXxxela jest ono upublicznione na róznych strona interetowych jak i podawal wszystkim na ts.

TAKZE UWAZAJCIE NA TEN SERWER OMIJAC Z DALEKA

P.S

Pewnie napisza nowa publikacje bo na tyle ich stac !!!!

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Uwazajcie oni sie nastawili na kase z VIp-ow ale ja wam gwarantuje ze ten smieszny serwer prowadzony przez kilku nastolatkow nie ma szans na istnienie,

3 Dzien w sieci i tylko admini na nim sa i pisza do siebie w czyms pomóc ? ( Ha Ironia )

Następnie

Madesio 18 lat Okradl mnie z konta CA ( Zaplacilem za nie 75 % )

SpiXxXel 13 Lat Ukradl z mojej maszyny skrypt ( do kupowania VIP-ow ) ( z drugiego konta CA wykasowal wszystko )

I jeszcze kilka neo kidow !!!!!

Naprawde nie ma sobie co zawracac glowy tym shitem...

Dzieciaki a głównie ich wódz mysli tylko o zarobku dla siebie kiedys mi to powiedział na Team-Speaku

Oni tylko i wylacznie patrza na wasze portfele .....

A co do zdjecia SpiXxxela jest ono upublicznione na róznych strona interetowych jak i podawal wszystkim na ts.

TAKZE UWAZAJCIE NA TEN SERWER OMIJAC Z DALEKA

P.S

Pewnie napisza nowa publikacje bo na tyle ich stac !!!!

Stek bezpodstawnych bzdur. No cóż osoba powyżej nie może się pogodzić że jego administracja odszeszła. Mam nadzieje że to gracze będą patrzec obiektywnie. Co do kasy na serwer, chcemy tylko utrzymać serwer, jest wszystko na kanale naszego przyjaciela GodOfWarRP. Wypowiedz powyżej proszę traktować według uznania.

Co do zachowania owej osoby polecam wpisac na YT minemania KORN. Jest to pelen obraz tej osoby

Zbieram - !!!

Opublikowano

@UPDATE

---===Przerwa techniczna do godziń popołudniowych===---

Przepraszamy i prosimy o wyrozumiałość.

Zbieram - !!!

Opublikowano

Serwer nie działa, off ?

Serwer przechodzi konserwacje w celu zaktualizowania calego dedyka. Rano bedzie serwer dzialal. Chcemy zoptymalizowac dzialanie serwera zeby dzialal jak najlepiej.

Zbieram - !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...