Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Napisy na karoserii.

ZoHan Pita

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Z góry informuje, iż nie wiem czy był juz taki temat, wiec jak było to sory.

Widaiałem na fotkach na forum że ludzie robią swoje napisy na karoserii. I teraz pytanie: Jak oni to robią?

merrygoroundofpainp1.gifshowoffp1.gif
Opublikowano

Po prostu dają różne naklejki i je skalują. To dosc trudne :/

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A jeżeli już w temacie naklejek, skąd gościu ma takie paski?

o3m7j.jpg

Bardzo łatwo, po prostu sobie tak zeskalował i mu coś takiego wyszło, jak poświęci się trochę czasu na zabawę naklejkami, to da się zrobić wszystko, wystarczy pobawić się skalowaniem, przekszywianiem itp. a wszystko da radę zrobić, napisy też można łatwo zrobić, bierzesz naklejki Shapes (chyba tak się one nazywały ;d), bierzesz z nich jakieś kształty i skalujesz ;p.

Te paski łatwo zrobić, wystarczy wybrać odp. naklejkę, wyśrodkować i potem odp. zeskalować.

Opublikowano

Bardzo łatwo, po prostu sobie tak zeskalował i mu coś takiego wyszło, jak poświęci się trochę czasu na zabawę naklejkami, to da się zrobić wszystko, wystarczy pobawić się skalowaniem, przekszywianiem itp. a wszystko da radę zrobić, napisy też można łatwo zrobić, bierzesz naklejki Shapes (chyba tak się one nazywały ;d), bierzesz z nich jakieś kształty i skalujesz ;p.

Te paski łatwo zrobić, wystarczy wybrać odp. naklejkę, wyśrodkować i potem odp. zeskalować.

Te przechodzące przez środek też?

461151420292002410470.png
Opublikowano

To wszysko jest łatwe, ja sam spróbowałem to przekopiować i mi się udało. Używałem samych kółek, pasków i kwadratów. Jak próbowałem to na 12 lvl zrobić to z innych wydziwionych krztałtów więc jest łatwe.

Opublikowano

@UP Kris-New

To jest mój samochód,więc się wypowiem...Te naklejki przechodzące przez środek to to jest zwykła naklejka,którą znalazłem w wybieraniu naklejek,to była 4 lub 5 tabelka z naklejkami ;d

h58oR.png

By Swajner

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...