Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Undetected] Speaker WRPSP Cheat NOWOŚĆ!

Spe@ker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319585421-U316606.png

Speaker WRPSP Cheat

1319585492-U316606.png

I co kur*a? Da się? Da... Cheatować!
Opcje:
-SuperJump
-NoRecoil
-SuperNoSpread

1319585534-U316606.png

1319585591-U316606.png

Windows 7 64 BIT

1319585614-U316606.png

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/3a5fd7332ca738ca0bcb01bf9b99081d14ea8c3d

1319585635-U316606.png

[/center]

WIELKIE DZIEKI DLA: hackerX za motywacje do działania

:)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Ja nie hackuje ale jeżeli stworzyłeś go to utarłeś nosa tym wszystkim pizdecz,,,,,,,,,,,,,,,,ą które mówiły nie da się próbuj itp nie da to się parasola w dupie rozłozyć tu się da wszystko na tym zjebanym polskim serwerze a te rejestracje za 10 zł i premki wsadźcie sobie w pupę głęboko aż do Jelita Grubego tam gdzie się stolec formuję.

Opublikowano

@2UP nie dałoby się ale nie ma Shox Guarda ;D

Zaraz ja wstawię coś swojego, oczywiście nie taki shit ;P

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Oj tam, to tylko było pokazane, że się da xD

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Dobra, koniec tego dobrego! Nie niszczymy cudzej pracy! :D Chcecie cheata? Piszcie na gg... Zrobię także inne opcje :)

# nie pisz posta pod postem | Grasu

Co ja zrobiłem :D Nie zauważyłem up posta :D Sorka

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

Właśnie skończyłem testować i działa ale po 4-5 minutach crashuje. Mam Win7 32 bit. :)

Ale przynajmniej widać, że na razie hacki działają. Trzymaj Like i zwracam Ci honor, że jednak da się zrobić ale jednak to nie jest to co w Interze xD

Pozdrawiam, Mat.

@down no wiem dlatego to napisałem, że crashuje co 5 min żeby inni wiedzieli i nie było spamu zzemu crashuje... :)

Opublikowano

Robiłem cheata 2 i pół minuty, więc nie narzekaj :) A pisałem Ci, że dałem do NFD zły adres, żeby crashowało...

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

Dobra, koniec tego dobrego! Nie niszczymy cudzej pracy! :D Chcecie cheata? Piszcie na gg... Zrobię także inne opcje :)

Czytaj trochę posty, tylko na gg dam ;)

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

Yeah! Test wyszedł wyborowo! Jeszcze tylko kilknaście dni ^.^

A obecne wyniki z kogo po czasie wyszło gówno z człowieka wychodzą znakomicie ;)

Dla waszych wiadomości, Anticheat został wyłączony ^^ Obecnie nawet CRC jest wyłączone do wszystkiego, głupie items.bin może edytować ^^

Tak więc Panowie Speaker i cała resztą (Logi pokazują kto, gdzie co i jak), spodziewajcie się Hardware Banów przy oficjalnej wersji ;) Pozdrawiam.

Opublikowano

Czekamy ;D

Ja chce byście w końcu napisali jakiegoś antycheata.

Hardware ban ... tse. gówno da ;P

Jak tak sobie gadaliśmy z killem jak byliśmy na kabaretach w Bydgoszczy rozpoczął się ten temat wynikiem było stwierdzenie, że to tylko groźby takie hardware ban ;D

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Powiedz mi tylko czy jest coś czego się nie da?

Wszystko idzie zrobić.

Bez tych dwóch osób leżycie.

Bez Shoxa leżycie na maxa.

@Edit

Chcesz coś to pisz na PW, nie spam tu ;P

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Dwóch Osób? Bez AntiCheata? Hmmmmmm <coolface> Rezczywiście szczera była ta rozmowa :D

Opublikowano

Download dajemy na forum. Po to jest ten dział.

Zrób sobie nowy temat potem jak będziesz chciał ;)

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...