Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Sponsora

adrianossi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc szukam sponsora do serwera Minecraft RPG/Survival.

Nazwa: LifeCraft

Sloty: Wystarczy z 15

Premium: No-Premium

Strona: lifecraft.bnx.pl (Tylko forum, główna jest w budowie)

Pluginy: Podstawowe jak CommandBook czy FalseBook, Kilka odpowiedzialnych za RPG jak sklepy oraz Spout (spout dodaje u nas jak na razie pasek many i handel miedzy graczami, potrzebny jest do niego klient spoutcraft)

A więc o co chodzi w naszym serwerze? Otóż każdy gracz będzie mógł wybrać sobie rasę, klasę (profesję) oraz (akurat tego jeszcze nie jesteśmy pewni) religię - te czynniki będą wpływały na to jakie umiejętności posiadać będzie nasza postać.

Co oferujemy sponsorowi? Rangę Sponsor na serwerze, (na forum niestety nie bo wybralem forum z minimalna iloscia reklam lecz bez mozliwosci dodawania adminow) oraz dobry team w administracji. Co do mapy na razie server jest hamachi i wciąż kombinujemy w nim nowe rzeczy ale nasza aktualna mapa nie nadaje się na dedyka. Jeśli znajdzie się ongiś sponsor zrobimy wszystko co w naszej mocy by zrobić dobrą, porządną mapę RPG.

Kontakt:

GG: 33644813 (Lepiej skype bo na gg rzadko jestem)

Jeśli nie napisałem czegoś ważnego, napiszcie mi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...