Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ban za nic?

MadMike41

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.. Bowiem dostałem dzisiaj bana za nic! Tak wiem mogę zabrzmieć smiesznie bo nie raz mówiłem że banów za nic nie ma ale chyba znam jego powód.

@edit O to co napisałem im w tickecie :)

Hello,

Today I wanted to play WarRock and received a message about my account being banned. I got a little bit annoyed because two days ago I bought 1200 G1 to get some of your weapons on your great promotions. I have never hacked and I always get angry when someone disturbs my fair game with cheats. I understand that you try to ban as many hackers as you can and deliver the best game performance for your players so that we can all enjoy WarRock however everybody sometimes can make a mistake and ban innocent players. Yesterday my internet was a bit laggy and I played WarRock but tried to cope with it because I love this game. Some players said that I was invisible so I stayed at my base to avoid much contact with players hoping that my team will win so that I can finish the round and get some points. Once, my team failed so I jumped out of my base to kill other players and maybe win but apparently I was invisible again and I did feel the lagg because everyone was walking in one place. I killed 2/3 players and then realized what was going on so I wrote to the opposite team that I'm really sorry for my lags and I will kill myself by falling so that it is fair and I don't use my lag to win because it would be obviously unfair. I saw some players saying that I hack but I replied that it is just a lag but I suppose that people are so fed up with hackers that they just report everyone who's suspicious. I personally in their place would also report a player like that but I think it is not fair on those reported people if they just lag or something goes wrong with their game. I'm a fair player and I tried to stay in this situation as fair as I can so that it gets sorted but unfortunately it didn't help much because I got banned anyway even when I tried to be nice. Could you please unblock my account because I don't want to get my account banned for a situation like that, which is clearly not my fault. I would like to have my account active so I can still enjoy my fair gaming. Although I've seen plenty of hackers in past few days I can see for myself that you are working hard to get those guilty hackers banned but please watch out for innocent players that may encounter problems with their gaming.

I wish you all the best for the remaining last days and the rest of the time in any other games and I'll miss you very much because so far, I think you're one of the best companies that host games! :)

Regards, MadMike

Tylko czy jesli dostałem bana to nie powinienem dostać wiadomosci na emaila? Wczoraj troche mi internet lagował i byłem przez to niewidzialny i zabiłem 3 osoby po czym grzecznie przeprosiłem za lagi i się nawet chciałem sam zabić -.- Mówili że hacker itp no ale nie wiem, tylko to mi się przypomina bo na cheatach NIE GRAM.

Czy jesli jest to fałszywy ban to powinni mi odbanować konto? 2 dni temu specjalnie zrobiłem przelew na 1200G1 i kupiłem sobie bronie więc trochę mnie to zirytowało...

Czekam na wasze opinie :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Nie dostaniesz, bo takie noobki co nie umieja grac odrazu mowia ze masz cheaty wiec nie martw sie nie dostaniesz bana.

Opublikowano

Miałem Taką Samą Sytuację.

Kupiłem Wszystkie Retaile, i TMP_9 Na 10 Lat.

Pograłem Pare Tygodni.

Zrobiłem Sobie Przerwę, Po 2 Tyg Wchodze A Tu BANNN!!!

Pisałem Ticketa, Ale Oni Mają To W Dupie...

Cały Czas Piszą Że Konto Zostało Przyłapane Na V.I.P Hacku ,,,

Pożegnaj Się Z Acc.

WarRock Spadł Na Psy...

PROŚBA DO GLOBAL MODA:

http://www.mpcforum.pl/topic/747501-prosze-o-usuniecie-konta/

Opublikowano

F1ield obudź się i czytaj ze zrozumieniem.

Za co dostałeś bana dowiesz się dopiero jak napiszesz ticketa.

Tylko tyle możesz zrobić.

To jest Warrock i jest tu możliwe wszystko, prócz braku cheaterów.

Opublikowano

2@up

Nie zgodziłbym się że mają w dupie tickety bo ostatnio pamiętam że cos raportowałem i mi odpisali po 2 dniach :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

@ A Założymy Się?

Napisałem O Odzyskanie Konta Z Retailem, To Wiesz Po Ilu Mi Odpisali?

Po 3 Tygodniach, Więc Nie Mówcie Że G1 Się Interesuje Graczami, Bo Tak Nie Jest.

Modlić Się Aby Z Nexonem Było Lepiej :)

PROŚBA DO GLOBAL MODA:

http://www.mpcforum.pl/topic/747501-prosze-o-usuniecie-konta/

Opublikowano

@UP Ja bym się raczej modlił że odbanują mi przed zmianą na Nexona bo potem to już dupa

Osobiscie mam wy*ebane. Napisali że niby złamałem jakies zasady i w żadnym wypadku nie odblokują konta.

To już raczej koniec. Więcej kasy na tą grę nie przetracę oraz już raczej do tego syfu nie wrócę.

Nie spodziewajcie się żadnych nowych modów. NIC.

@Zamykam to oraz wszelkie publikacje w tym dziale. Powodzenia wszystkim ale ja stąd znikam. Może pogram sobie na hackach dla zemsty na tych popaprańców.

32Aef.png

By Alicexcullen

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...