Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja]: Traktowanie Moderatora i Przeciętnego Usera równo !

iLoveLive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kieruję ten temat szczególnie do Adminów i Global Moderatorów !

Moderator może więcej bo ma wyższe stanowisko?

Może obrażać mnie na PW i nie dostać bana i warna jak ja ?!

Może spamować i nie dostanie ostrzeżenia +5% ?

Może wykorzystywać swoje stanowisko do celów prywatnych ?

Mówimy wielkie NIE

Z tym wszystkim się spotkałem ! Więc apel do was TEAM MPC. Przejrzyjcie na oczy ! Każdy musi być traktowany równo jak to jest napisane w regulaminie !

Każdy kto popiera niech się wypowie !

Zmieńmy MPC na stare dobre czasy ! Kiedy panował tu spokój, pomoc , szacunek .

Znajdziecie mnie pod innym nickiem

o.O

Opublikowano

Jeśli moderator cie obraził w jakiś sposob napisz do gm'a z ssem co napisał to go postawią do pionu ;).

Wierz mi czy nie ale np kid mod tez moze oberwać %centem

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Może obrażać mnie na PW i nie dostać bana i warna jak ja ?!

Może spamować i nie dostanie ostrzeżenia +5% ?

Za to wszystko moderator także dostaje warny, więc nie pierdol. Uwziąłeś się na Vanosha i tyle. Jeśli masz jakiś problem to raportuj, a nie szopki odstawiasz.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Wiesz i widzisz mało, a o dużo się starasz/prosisz. Jeżeli Ty się zachowujesz źle wobec danej osoby, ona także będzie się tak zachowywać, Ty nie darzysz kogoś szacunkiem, on też nie będzie Ciebie szanować.

Wracając do tematu, Moderator jest także warnowany jeżeli łamie regulamin, sam kiedyś dostałem warna za spamik :)

Opublikowano

Vanosh już też pewnie został adekwadnie nagrodzony za to, co zrobił. ;) Wiele razy zdażało mi się nadać warna moderatorowi, tylko zazwyczaj posiadają oni wiele poradników, co natychmiastogo go rekompensuje.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Rozumiem, że masz wgląd w pasek ostrzeżeń moderatorów, nasz dział administracyjny, jak i to, co się odbywa w teamie, że wysuwasz takie wnioski? Mylisz się i to bardzo. Moderatorzy w niektórych sytuacjach traktowani są surowiej niż zwykli użytkownicy. Za przewinienia takie, jak wymieniłeś może się zdarzyć, że poza banem/warnem, czy opierdzieleniem od przełożonego zostają zdegradowani. Nie ma u nas systemu, który mówi, że moderator może więcej.

Opublikowano

Tylko Admin może wszystko ;-)

A tak na poważnie. Jeżeli występują takie sytuację, należy niezwłocznie skontaktować się z Global Moderatorem czy Administratorem poprzez prywatną wiadomość. Tam wszystko czarno na białym udokumentować i rozpoczną się działają mające na celu wyjaśnienie i zakończenie takich działań niezgodnych z wszelaką etyką czy polityką MPCForum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...