Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd... Hmmm?

Ridifu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż chodzi o to, że z nie wiadomych powodów dostałem około 5k Ip...

Wchodzę w sklep (miałem wtedy okolo 800ip) Chciałem kupić 2 runy. Ok, kupuje a tu nagle +5k ip nie wiadomo skąd. Wie ktoś za co?

Ps.

Dostaliście też?

10daya8.png
Opublikowano

Może refy, może bug i zabiorą. Ogółem polecałbym nie wydawać, do wyjaśnienia sprawy.

Najlepiej napisz do supportu, oni ci wszystko objaśnią ;)

Opublikowano

Nie nie dostaliśmy. A może klikłeś, aby odebrać nagrody z systemu 1.0, a za 1 refa na 5 lvl masz 250 PZ?

wobqx.jpg
Opublikowano

Robiłeś refy? Jeśli tak może z powodu bugu otrzymałeś nagrodę nieco później. Jak kolega wyżej napisał, wyślij wiadomość do supportu, bo przez pomyłkę mogą Cię o bugowanie posądzić i z banem skończysz. https://support.leagueoflegends.com/home - strona do supportu.

98763533515051689628.png

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym kupił, albo zostawil, na pewno nie pisał do tych debili z supportu. Stawiam na buga, chyab ze refy robiłes. Znalem kiedys kolesia ktory nie wchodzil na konto z pol roku i okazalo sie ze mial na nim z dupy 40k RP :) Sprzedal i mial wyjebane co sie z kontem stanie.

Opublikowano

Ostatnio zmienili zasady "invite friends" za kazde konto 5lvl ktore podalo twoj kod dostaje sie 250 RZ. Moze miales tam kiedys zalozone pare kont i jak zmienili te zasady to otrzymales te punkty.

Opublikowano

Może miałeś bug z runkami. PS jakie to były runy??

Były to runy na Attack speed tier 3 (żółte)

TO NIE JEST ZWIĄZANE Z REFFAMI!! 100%

Ps.

PZ wskoczyły tak nagle po zakupie runy.

10daya8.png
Opublikowano

No to masz farta :) ciesz się i nie rozgłaszaj tego, bo jeszcze Ci zabiorą :P

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...