Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ;s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie odnoszace sie czy jest jakis free programik ktory w 100 % sprawdza czy ma sie keylogger na kompie przeszukuje system volume itd wczoraj postanowilem przeskanowac system i wyskoczyl mi komunikat Posiadam NOD32 jednak nie jestem pewien czy odrazu on zostal wykryt czy po jakims czasie nie mam pojecia wiec potrzebuje jakiegos programiku i prosze o wasza pomoc co dalej robic ;s

Opublikowano

Jak nie robił keylogera amator to nawet nic go może nie wykryje :). Nie zapominaj że keylogger jest zrobiony przez człowieka tak jak i antyvirusy, np. najnowszy trojan Sality jest nie pokonany w internecie, niema innej możliwości jak zrobić format ponieważ crackuje najważniejsze pliki systemowe, zaraża wszystkie pliki na systemie noi podobno ta nowa wersja wyłącza wiatrak w komputerze przez co nieświadomie ludzie go palą siedząc całym dniem i skanując komp ;). Kwestia myślenia, najlepsze na gwarancje czystości jest format a takto polecam avast pro, polecam pożyczyć klucz z szolnej sali informatycznej ;].

2006-2010