Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zostaniesz połączony!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zrobiłem serwer, wszystko leci pięknie, Hamak działa, Serwer działa, w portmapie all odblokowane, navicat łączy, filezilla łączy, spol jest dobre, wszystko działa tylko... nie mogę się połączyć niestety z grą... mam "zostaniesz połączony" i teraz nie wiem kurde co robię nie tak z pongiem. Wszystko edytowałem w/g wszystkich tutoriali na mpc i dalej mam to samo. i prosze mnie nie odsyłać do żadnych tutów ani tego typu podobnych tematów z problemami, bo nic mi z nich nie pomogło. dalej to samo. Może ktoś wyjaśnić czemu dalej nie mogę się połączyć skoro pongi są takie same. dodam, że klient rykoxa a w spol z końcówką 100 jak i 183 ten sam błąd

Opublikowano

wpisz w konsoli (jak serwer bedzie wlaczony) komende "ps" i daj ss, btw, jak wszystkie procesy są online, to musi być wina pongu..

http://www.mpcforum.pl/topic/297384-tut-jak-zmienic-pong/

Opublikowano

Proszę o odp. on tego potrzebuje do startu serwa bardzo was proszę dam 5 i lajki xP proszę pomóżcie !!!

ZBANOWALI MNIE!!!C....

Opublikowano

2m5i1oo.jpg

Proszę o to ss, a co do tego tuta, to z niego korzystałem dwa razy i nic.. dalej to samo

Procesy są online.

To musi być wina pongu.

Opublikowano

no dobra ale kurde jak ja zrobilem poprawnie ten pong i nie działa....

pliki mam Jerry'ego

plik game jest w katalogu /usr/home/game/share i /usr/home/game/channel1 ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...