Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Sivir?

Gość Equ.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj grałem około 3raz Sivir. Miałem supporta Blitza na ranku, a wydała mi się ona jedną z lepszych z Blitzem (jeśli chodzi o posiadanych przeze mnie ad carrych)

Składałem ją tak :

69849030488973004252.png

Jak widzicie poszło mi dobrze, ale czy jest jakiś lepszy sposób składania jej?

Wyglądało to tak :

Butki + 3poty --> 2x Dorany --> Berki --> Vampiric - Zeal --- Infinity -- i jechałem w Blooda.

Opublikowano

Butki + 3poty --> 2x Dorany --> Berki tutaj masz wybór INFINITY albo Blooda potem Phantoma , blooda albo INFINITY Black cleaver i możesz kupić jeszcze 1 phantoma albo blooda

A jak jest u nich taki mocny tank to Last Whisper

A więc

Butki + 3poty --> 2x Dorany --> Berki -->Infinity --> Phantom --> Blooda -->Black cleaver i Last whisper

Opublikowano

Ja lubię rushować Bloodthristera, bo mamy boosta do skilli jak wystackujemy, jest tańszy od infi edge :)

Więc buty + 3 poty, berki, vampiric + bf = bloodthrister, zeal lub cały phantom, ie, jeżeli wcześniej nie robiliśmy pd to teraz, możesz black cleavera, frozen malleta jak Ci reda nie dają, guardian angel, nawet trinity force jest opłacalne - to już od Cb zależy :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Ten build co używasz to jest dobry. Tylko od razu po IE powinieneś składać phantoma, a dopiero po nim blooda.

Opublikowano

Ten proponowany build to syf, a na lane 100% lepszy bloodthrister... Life steal, jest dużo tańszy od IE, większość będzie składała IE na początku, więc mamy przez jakiś czas sporą przewagę, boost do skilli (TO NAJWAŻNIEJSZE U SIVIRY)

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...