Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] DYSKUSJA - Zakładka Job

Ed Dog

Zakładka Jobs  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba wam si? nowa zak?adka Jobs ?

• Tak
      16
    • Nie
      31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

w tym temacie chciałbym z was się zapytać: Co sądzicie o nowej zakładce Jobs ?

Ja osobiście uważam, że jest ohydna to ma być realne, a nie jakieś Air Ariwals czy coś w tym stylu.

Proszę o zachowanie kultury słowa.

Pozdr Ed Dog

Opublikowano

O gustach sie nie rozmawia jednak mi sie cholernie podoba ładna kolorystyka i wszystko fajnie rozmieszczone ;).

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie za bardzo, teraz mi podchodzi pod jakąś grę Fanatasy czy jakąś, a nie FPS... Cóż Nexon zawsze musi coś wymyślić ;)

Opublikowano

up@

noo dokładnie

mam pytanko takie lekko odchodzące od tematu spec już zostaną na zawsze na range MSG ?

Opublikowano

Nie dość że trudniejsze w obsłudze to jeszcze badziewnie wygląda...

poprostu to nie ten sam klimat co stare CA, tak samo jak te abilitesy wprowadzili i granaty

zaczęły latać przez całą mapę, nie wspominając o apteczkach -.-

Ale jedynym plusem dzisiejszego patcha jest to że zredukowali staty speców

2096247301.png

Opublikowano

sam widziałeś, że podczas filmu sam nie ogarniałem co i jak -.-'

chciałbym aby było w tym CA jak w CA sprzed roku fajnie się expiło na BL lub DT

tylko niech zostawią tych speców co teraz ..

Opublikowano

Uruchomiłem po raz pierwszy Combata po updacie i mam mieszane uczucia. Z jednej strony nawet fajnie to rozwiązano i dobrze się z tego korzysta, z drugiej wyglądem i kolorystyką kompletnie nie pasuje do CA, gdyby nie było tej baby i daliby kolorystykę bardziej zbliżoną do menu CA, to byłoby świetnie.

Opublikowano

wielkim ich minusem jest to ze aby zaczac nową misję trzeba ją najpierw zaakceptować , czego wcześniej nie trzeba było robić...

bez youtuba

Opublikowano

Wolałem stare ... ale to też lubię bo - Mini AERO :D

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

dobra jako, iż ja założyłem dyskusję, a widzę, że udzieliło się dużo ludzi sądzę, że jest do zamknięcia ale niech o tym moderator zarządzi .

Opublikowano

ja powiem tak, gdyby ta "panienka z okienka" jeszcze przedstawiała jakie są misje, ogólnie jakiś opis, wyglądało by to całkiem wporzo,

Wiecie chodzi mi o coś w stylu tego typka co pokazuje się podczas FT i mówi, że teraz czekamy na ratunek itp.

Ale jak ona tylko się porusza to już dno lekkie...

Ale mimo tego mi się podoba.

William Ernest Henley - Invictus

"[...]Dziękuję bogom, obcym mi z imienia,

Za duszę moją hardą,

Wyciosaną z niepodatnego toporom kamienia. [...]"

Opublikowano

Porażka, mogliby dać stare menu, ale zostawić przycisk "Job" w lewym dolnym rogu. Wygodniej jest.

Od aktualizacji mam problem z zrobieniem drugiego joba, nie zalicza mi czasu;/. Ale nie wiem czy to związane z aktualizacją czy zwykły błąd jak ich wiele.

Opublikowano

stare było lepsze bo nie trzeba było wchodzić i akceptować misji a mi się bardzo często zdarza zapomnieć i jak gram SnD to 20 min trace przez zapomnienie o aktywacji ;)

@up może nie grasz na SnD ? bo druga misja wymaga gry na SnD

bez youtuba

Opublikowano

stare było lepsze bo nie trzeba było wchodzić i akceptować misji a mi się bardzo często zdarza zapomnieć i jak gram SnD to 20 min trace przez zapomnienie o aktywacji ;)

@up może nie grasz na SnD ? bo druga misja wymaga gry na SnD

a pomyśl, że zapomnisz wszystkiego ? 2 godziny w dupę

Opublikowano

Narzekacie, że to jakaś zakładka że tak powiem wygląda futurystycznie, a te zombie, miniguny w 1 łapie i inne to nie są futurystyczne.

Ale szczerze zamiast tej babki mogli by dać tego gościa co tam stał brakuje mi go [*]

Opublikowano

Narzekacie, że to jakaś zakładka że tak powiem wygląda futurystycznie, a te zombie, miniguny w 1 łapie i inne to nie są futurystyczne.

Ale szczerze zamiast tej babki mogli by dać tego gościa co tam stał brakuje mi go [*]

Skoro dodają coś takiego nowego, to mogliby cały interfejs zmienić bo nie pasuje to.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...