Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Eventy dla polaków robione przeze mnie

karol0731

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym przedstawić Wam wszystkim mój pomysł odnoszący się do gry Combat Arms . Zamieszczam filmik w którym wyjaśniłem wszystko. Przepraszam za jąkanie się i tak dalej ale troszkę trema mnie zżerała. I przepraszam za ucięcie filmiku na samym końcu, ale robiłem to na szybko ponieważ zaraz uciekam do szkoły a swoim pomysłem chciałem się podzielić z Wami teraz .

Jeżeli ktoś ma jakieś pytania zapraszam do pytania się w tym temacie, poprzez pw, pw na youtube.

Jeżeli Admini zainteresują się tym i uznają że nadaje się do podpięcia byłbym bardzo wdzięczny .

Rozsyłajcie link znajomym, dzielcie się informacją ze swoimi kumplami !

Stwórzmy dobrą społeczność !

Dzięki za uwagę ! I zapraszam do obejrzenia mojego pierwszego filmiku . Jeszcze raz przepraszam za wszelkie błędy językowe i stylistyczne ale tremowałem się ;D

Następnym razem będzie lepiej obiecuję :)

http://www.youtube.c...eature=youtu.be

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

O podpięciu tematu narazie nie ma mowy jednak jakby tak z 3 razy jakieś eventy wypaliły a nagrody były by dobre to kto wie ;).

Nie wiem dokładnie z filmiku jakiego typu beda te eventy ale dośc to ciekawe

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

A no właśnie. Gdzie ja mam mózg ;D

Narazie nagrody gp, później nie wykluczam np. broni na perm za nx, to wszystko będzie zależało od zainteresowania .

A rodzaje eventów no to np. robienie jakichś tam filmików, screenów ale także eventy w których zbieramy się gdzieś w combacie na roomie gramy eli i pierwsze 2-3 osoby z obydwu teamów coś tam dostają .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

,,żeby cały czas coś się działo" - jestem za

,,ok 500osób" - odpycha taka ilość :O

I wspomniałeś o pierwszych konkursach jako nagrody za gp (bodajże 40k powiedziałeś pierwszy) no i dodałeś ,,zrobicie dla mnie sygne itd", co zabrzmiało tak, jakby to był jeden z powodów dlaczego chcesz zrobić konkurs ;D no cóż ogólnie to fajny pomysł

Opublikowano

Rób, rób. :)

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Opublikowano

Pomysł ok.

Też kiedyś nad takim czymś myślałem. Można by zrobić team, który zakłada nowe konta i wbija na nich LVL SSG1(oczywiście bez hacków). GP z tych konty można by wykorzystać w tym evencie. Można by było też wbijać LVL. Powiedzmy każdy wbija na jedno konto(ten kto należy do teamu) nie może wydać ani grosza GP. Wbija LVL i oddajemy komuś całe konto. Z GP, LVL, i jeśli team był by naprawdę ogarnięty to też dobrym ratiem.

Ale trzeba znaleść kilka osób co mają na to czas. Pomógł bym. Ale niestety. W teraz szkoła w wakacje praca i po pracy chcę się uczyć angielskiego więc nie pomogę wam. Ale pomysł ok.

Co do NX to naprawdę dobrych sponosorów byś musiał mieć i lepiej by było gdyby były clany i show matche clanowe. Czyli clan vs clan coś ala ESL. 4v4 nowe konta tak zwane ESL-owe. Czyli niskie LVL, lecz gifty na główne konta. Co wy na takie coś?

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Opublikowano

Ooo świetnie również bym zagrał :D

Może zgadamy się tak np. na weekend 20/22 i zagramy tak dla przyjemności 8vs8 elit lub coś?

21939.png18706.png

200 Postów[X]

250 Postów[X]

300 Postów[X]

400 Postów[X]

slidbar.gif

Kiedyś zbierałem -

A teraz Like

Opublikowano

Tzn. ja już w swojej głowie zrobiłem obraz tego jak ma to wyglądać ale jeżeli ktoś chciałby mi pomóc to proszę pisać na priv, podam mojego skype albo ts-a i powoli będziemy coś tworzyć .

btw. wyświetleń coraz więcej szykujcie się na pierwszy event ! :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

też się na to piszę ... mogę też pomóc w przygotowywaniu ...

karol napisz mi swój skype lub Ts na priv

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Ja jestem za.

Najlepiej robic takie eventy w weekendy, gdzie gra najwiecej ludzi wtedy bedzie mozna zebrac duzo osob.

Oczywiscie gra bez cheatow, ale najlepiej tez wyskillowanych nie wyrzucac.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...