Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] z domeną.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem mianowicie zakupiłem sobie z 6mies temy domenbe.pl dzis chciałem ją wrzucic na darmowy hosting cba, DNS 1 i 2 zrobiłem w mojej domenia n DNS z Cba i gdy wrzuciłem pliki na hosting z cba to nie było strony tylko wyswietlał sie komunikat gdzie zaparkowana jest domena , dzis gdy wszedłem ukazała sie stronkaa którą wczoraj wrzuciłem lecz zmieniłem strone na nową i znowu mam komunikat ze strona jest zaparkowana... Co moge z tym zrobić ? PILNE

😅

Opublikowano

Czyli tak, kupiłeś domenę *.pl.

Chcesz ją dać pod DNS'y i wyświetla się, że domena jest zaparkowana (np. w nazwa.pl) tak?

Jeżeli tak - skontaktuj się z administracją hostingu.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

To mówię, podaj dostawcę domeny, ew. napisz do nich.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

dostawca to exone.pl kupowałem u nich VPS kiedyś i po 30 min juz miałem gotowy.. myślałem ze z domeną tym bardziej problemów nie będzie

😅

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...