Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba do Admina

Crytek023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sugestie odnośnie nowych działów piszemy w tym dziale:

http://www.mpcforum.pl/forum/187-sugestie-dotyczace-forum/

1298138697-U198706.png

4875_blue.png9368_gold.png

Opublikowano

Ok, więc zacznijmy standardowo. Jak wielu graczy gra, ile liczy polskie community no i czy są jakieś cheaty?;>

edit: lol, on nawet tego tematu nie widzi, jak dział jest 250+ a user ma 31 postów -.-

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ok, więc zacznijmy standardowo. Jak wielu graczy gra, ile liczy polskie community no i czy są jakieś cheaty?;>

edit: lol, on nawet tego tematu nie widzi, jak dział jest 250+ a user ma 31 postów -.-

Zadaj mu to pytanie na PW i tutaj opisz ;)

Opublikowano

Ja jak miałem mniej niż 250 postów to widziałem ten dział i mogłem go przeglądać, więc chyba on też może.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

**

Nie wiem czy są cheaty, jednak widziałem, że robiono coś Cheat Engine, a więc cheaty da się pisać.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

OPIS GRY

WLO jest to gra stworzona przez IGG , jak dla mnie jest ona lepsza od wszystkich innych gier 2D. Zaczynając grę wybieramy wpierw wygląd jeden chyba z ośmiu [trzy męskie , reszta żeńska] później atrybut [Ziemia , Woda , Ogień , Trucizna] mamy 5 darmowych punktów które dodajemy gdzie tylko chcemy , później już wybieramy swój wygląd [kolor włosów , oczu , skóry oraz bielizny]. Loguje was na statku , statek sie rozbije i trafiamy na wyspę zbieramy itemy które są w beczkach , skrzynkach i płyniemy tratwą do miejsca. No i od momentu przepłynięcia na plaże , zaczynamy już swoją grę. Od momentu spotkania sie z Astrologian [NPC z wioski] dostajemy od niej Tent - namiot , i tutaj sie narzuca pytanie "Po co mi namiot" naszym zadaniem w grze jest rozwijanie swojego tenta robiąc Akcesoria , Instrumenty , Pojazdy. Akcesoria są to np. Piecyki , piły stołowe itd. , Instrumenty np. Pianino , Klimatyzacja , Biurka , Szafy , po co nam Instrumenty i Akcesoria ? a tutaj właśnie jest najfajniejsza zabawa przy tym , bo np. do samochodu potrzebne są koła , metal na karoserie itd. to właśnie akcesoria nam pozwalają zrobić np. koło , metale itd. jest tego mnóstwo. Pojazdy to służy nam do szybkiego poruszania sie po świecie gry lub gdy chcemy sie przedostać na inną wyspę pojazdami są np. samochody , skutery , statki , samoloty , a nawet statki UFO."Mam samochód mogę jeździć do woli" - nie , do zasilania pojazdu potrzeba paliwa które nie są drogie ani tanie bądź można zrobić samemu. Podstawą do robienia Instrumentów , Akcesorii , Pojazdów są Materiały , zdobywamy je zabijając monstery , znajdując leżące na ziemi bądź idziemy na źródło z którego lecą materiały [prawie każde źródło zawiera inne materiały].

Pet - zwierzę , możemy mieć swojego peta który będzie pomagał nam zabijać i zdobywać doświadczenie . Oczywiście zwierzątka posiadają eq które sami im zakładamy oraz zdobywają doświadczenie zabijając razem z nami , pety mają swoją Ł?ywotność , gdy pet awansuje na wyższy lvl dostaje 1 Amity gdy zabije go coś to traci jedno amity , nowy Pet ma przeważnie 50 Amity gdy Amity spadnie podobno poniżej 25 to pet ucieka i koniec. UWAGA! Nie dajemy nikomu peta przez "Trade Pet" bo wtedy Pet traci swoje Amity do 0 i już ani nie sprzedamy go nikomu ani nie będzie atakował , gdy już chcemy komuś dać lub sprzedać wystawcie go na "Sell Pet" to jest po prostu prywatny sklep.Skąd wziąsc Peta? - Kupujemy go od graczy lub porostu samemu łapiemy , aby złapać najlepiej mu zabrac zycie żeby miał aż najmniej HP , nasz lvl musi być min. o 2 lvl mniejszy od monstera. Tego samego peta w inv. można mieć tylko jednego. Są jeszcze Human Pets są to ludzie , którzy są bardzo silni i zdobyć je można tylko w Questach. Kasa - Gold - zdobywamy go poprzez sprzedawanie itemów [bronie , samochody , szafy itd. wszystko co nie questowe] graczom lub sprzedawanie tego do sklepu [NPC]. Bronie , Hełmy , Zbroje - Jest baardzo dużo tego lecz nie jest tak łatwo coś dobrego dostać. Mamy do wyboru albo kupić od graczy albo od NPC albo zrobić samemu. "Jak?" mamy do tego baaaaardzo duży system Compound w którym mieszamy od 2 do 5 itemów , z nich powstają inne , żeby trafić na dobry item trzeba wiedzieć z czego go zrobić , na samej dole dałem link do strony która będzie wam bardzo potrzebna gdy będziecie coś chcieli zrobić , oczywiście można też mieszać itemy z własnego pomysłu i odkrywać nowe drogi do super itemów. I to chyba już wszystko co pamiętałem zapraszam na oficjalna stronę gry gdzie jest mapa całego świata oraz mapy wysp i innych , questy monstery , wszystko co jest potrzebne do dobrej gry. Tu macie stronę gdzie jest System Compound itd.

http://wlodb.com/

Strona gry

http://wl.igg.com/

Jakiś film z gry

http://www.youtube.com/watch?v=RULZhizX2AE&feature=player_embedded

Polski film

http://www.youtube.com/watch?v=-mK-GDgeJQA

Jakieś cheaty są

http://lmgtfy.com/?q=Cheats+Wonderland+Online

Jestem na nie

;) gra mało popularna w Polsce + nie po polsku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...