Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Konkurs] Zgubiłem ważny przedmiot ! ;/

ZerV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No Cześć,

Ostatnio dostałem wiele propozycji by zrobić jakiś konkurs. Sam już nad tym troche myślałem, i jak narazie nie jestem w stanie z organizować "Poważnego" konkursu. Również Xaulin nie ma czasu, Mączka ma przerwe, Ace się dopiero rozkręca i poznaje z serwerem. Chcę aby ten serwer nie był prowadzony wyłącznie przez Administracje ale żeby Gracze mieli też coś do powiedzenia. Jak narazie mogę zrobić taki Mini-Konkurs aczkolwiek przyjemny i rozkręcający "trochę" zabawę na serwerze.

Konkurs #1

(23 Maja 2012r)

Chodzi o to, że ostatnio przechadzałem się po mieście i z ekwipunku wypadła mi moja sieć, która ma dla mnie wartość sentymentalną ;/

Mniej więcej wyglądała tak :

Grid_Cobweb.png Nie mam pojęcia jak to się stało, ale jestem bardzo rozczarowany bo straciłem tak ważną dla mnie rzecz ;(

Nie mam pojęcia w którym miejscu mi wypadła, ale chyba gdzies nie daleko spawnu.

Szczęśliwego znalazce czeka nagroda !

Osoba która znajdzie móją sieć (

Grid_Cobweb.png) Otrzyma 99% wartości Diamond Blocka czyli 4000$(30px-Diamond_Block-Pre_Beta_1.9pre5.png)

(Blok jest postawiony, PPM nie wyrzucony "Q")

Kto pierwszy podeśle mi jego zdjęcie na PW ((forum)) lub pierwszy wstawi zdjęcie poniżej wygrywa.

-----------------------------------------------------------------------------

Jeżeli konkurs będzie cieszył się większym zainteresowaniem będzie pojawiało się ich więcej.

Jeżeli szybko uporacie się z 1 Blokiem pojawią się kolejne. Jeżeli uważacie że owy konkurs jest głupi, napiszcie to nie będziemy takich więcej organizować =) Konkurs ma na celu lekko rozkręcić atmosfere jak i dać trochę zabawy z rozgrywki na serwerze. Kieruje ten konkurs raczej do osób zaczynających zabawe na serwrze aby miały w jaki sposób się rozkręcić, lecz udział może wziąść każdy.

----------------------------------------------------------------------------

1. Zwyciężca -

humannus

2. Zwyciężca -

humannus (lol)

3. Zwyciężca -

humannus

4. Zwyciężca - Strzelam ze Humannus. Narazie nikt

:D

Podpowiedzi :

• Siec jest w miescie głownym.
  • Napewno nie ma jej U KOGOŚ na działce ((O budynkach publicznych nie ma mowy, więc MOŻE jest w Wiatraku? Może na Spawnie?)) =)
  • NIE jest pod ziemią.

Sygnatura.

Specjalista
Opublikowano

Konkurs o 12:20? Brawo Jasiu.

@Edit ZerV

Mogą być nawet o 8 =) Byli gracze chętni to czemu nie?

@Edit Roy

~ Następne konkursy postaraj sie organizować, gdy będzie więcej graczy.

@Edit ZerV

Było zapowiedziane, czyli użytkownicy bacznie obserwujący temat mieli szanse, kolejny będzie chowany później, i później więc każdy będzie miał swoją szansę, nie widze problemu.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

Kurwa humannus ma Xrey'a i włącza widzenie tylko diamentowych bloków -.- to jest nie możliwe żeby tak wszystko znajdywać ;(

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Kurwa humannus ma Xrey'a i włącza widzenie tylko diamentowych bloków -.- to jest nie możliwe żeby tak wszystko znajdywać ;(

Trololololololo :D Po prostu miszczu jestem :D

Opublikowano

Trololololololo :D Po prostu miszczu jestem :D

tak jesteś "miszczu" na txt packu x-rey -.- Jestem za tym aby zmienić przedmiot na np. stone brick z tymi kwadratami w środku.

do6qfp.jpg

Opublikowano

Przedmiot zmieniony na : Grid_Cobweb.png + Nazwa tematu. Myśle że blok będziemy zmieniali, żeby nie było że ktoś oszukuje =)

Zapraszam o 15:30 na serwer ;)

Sygnatura.

Opublikowano

Przedmiot zmieniony na : Grid_Cobweb.png + Nazwa tematu. Myśle że blok będziemy zmieniali, żeby nie było że ktoś oszukuje =)

Zapraszam o 15:30 na serwer ;)

I tak wygram :D

Opublikowano

Dobra, przegięcie. <lol>

Może w końcu coś trudniejszego ? Daj obszar na całe miasto i bez podpowiedzi. Tylko przeczytałem podpowiedzi od razu wiedziałem że będzie w lampie ...

@Roy

Ładnie to tak na xrayu ? :D

Opublikowano

Może jakieś event?Tak z 7 dni roboty i GIT. Parkur, walka z mobami i redstonowe plamki... Tylko lawy nie wylewajcie bo sie odrazu dednie, a tu ma sie zyskać rzeczy, a nie stracić xD

w5cNAHm.png

Opublikowano

nie lepiej zrobić tak że zwycięzca jednego etapu nie ma możliwości uczestniczenia w kolejnych? Pomysł fajny bo trzeba wytężyć mózg ale niesprawiedliwe to dla innych :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...