Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pliki MCNC C wyciągnięte z VPC do wrzucenia na VPS.... BĘDZIE HULAĆ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam ciągłe problemy z serwerem (VPS)... Co wgram jakieś pliki to cały czas na nich wywala mi jakieś błędy...

Wgrywałem już pliki MCNC C/SCHITSET (najmniej błędów wywalało ale itak serwer nie startował)/SHARER&MASTIC i nic... zawsze jakiś błąd uniemożliwiający odpalenie serwera :(

Mam takie pytanie.... Czy jeśli postawiłbym na hamaku serwer na plikach MCNC C i po tym porostu skopiował foldery HOME i DB i wkleił już na mojego przygotowanego VPS to będzie wtedy szansa że będzie to działać...

Jestem już zdesperowany i nawet można powiedzieć zmęczony tym ciągłym stawianiem ponownie serwerów i ciągłymi porażkami...

Ktoś już kiedyś tak robił? Działa?

Opublikowano

tak. musi dzialac, tylko na vps zainstaluj liby mysql i przegraj pliki.

Na VPS mam już zaistalowane MYSQL i PORTY więc wystarczy skopiować pliki i "powinno hulać" :)

Tylko kwestia libów.... Mógłbyś mi podesłać link gdzie mógłbym je pobrać?? Używam na VPS-ie BSD 7.2 .... Byłbym bardzo wdzięczny... (oczywiście Like juz leci :P )

Przed chwilą znalazłem takie o cuś:

http://www.mpcforum.pl/topic/374534-tut-konfiguracja-plikow-serwerowych-na-freebsd-74-82-64-bit/

Czy to o to chodziło ?? i który z punktów muszę wykonać (oczywiście bez zbędnego 1) ??

Pozdrawiam i z góry thx za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...