Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] zalogowanie elitemt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie ponieważ wczoraj próbowałem teleportować się na PK 110levl i wylogowało mnie i od tej pory nie mogę zalogować się na konto przy ładowaniu paska metin się zamyka co może być tego przyczyną z góry bardzo dziękuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

powiem tak gdybys gral na modzie i nie mial mapki by cie nie wywalalo tylko bys mial czarny ekran i widzial postac wiec pewnie mapka jest bugnieta

Opublikowano

Jeżeli chcesz wejść na pu-kong na modzie to jedynie kamer przed tegorocznym update. A Poza tym z pk wyrzuca po kilku sekundach expienia na modzie ; P

Opublikowano

tak dokładnie ale tylko mod z update 2012. Ten przed czyta mapę, jeżeli umie się oczywiście zrobić.

Opublikowano

Witam mam pytanie ponieważ wczoraj próbowałem teleportować się na PK 110levl i wylogowało mnie i od tej pory nie mogę zalogować się na konto przy ładowaniu paska metin się zamyka co może być tego przyczyną z góry bardzo dziękuje

konto Ci zbugowało, napisz na ich forum by Ci admin odbugował, ew. mapki nie ma dodanej w modzie.

Opublikowano

konto Ci zbugowało, napisz na ich forum by Ci admin odbugował, ew. mapki nie ma dodanej w modzie.

Jak zgłosi że na modzie mu konto zbugowało to mu bana wlepią.. To nie jest bug..To tylko problem z modem.

Tłumaczę. Aby wejść na pu-kong musisz spatchować elitemt2 w nowym folderze, zainstalować tam moda z 2011 (ten przed update, bo ten nowszy nie działa na pk), jeszcze raz w tym folderze spatchować elite i uruchomić moda... wejdziesz bez problemu, jednak podczas expienia na modzie po kilku minutach wyrzuca ; )

Download:

http://www.freefilehosting.net/metin2mod2010sf02032011

link do tego moda

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...