Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szybciutko pomocy!] Problem z instalacja tibii...

Okrzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NO ELO. xD

Otoz mam taki problem z tibia, poniewaz siedze teraz u wujka (nie w Polsce, za co z gory sory, oczywiscie przepraszam za pismo)

no i on ma wood kompa, a i boje sie cos z nim kombinowac, poradzcie mi czym najszybciej to naprawie, oto blad:

"Internal error: Failed to expand shell folder constant "userappdata". "

Pierwszy raz sie z takim czyms spotykam.. pomozcie najlepiej od zaraz, bo mam ostra ochote poexpic moim eksem :D

+Gra na kliencie flash mnie nie jara i nie wchodzi w "gre"..

Opublikowano

nie, to ewidentnie wina kompa. Sprawdzalem, ludzie tez tak mieli, na viscie.

robilem jeden ze sposobow, ale nic nie dalo. W sumie to byl tylko jeden.

sprobuje jeszcze z innego zrodla, macie jakies zaufane? najlepiej jak jakis moderator poda.

Opublikowano

No ale ludziska sprezajcie sie bo jeszcze tylko jutro tu jestem..

damster1//Możesz używać opcji edytuj?!

Opublikowano

nie wiem co to jest ten "wood komp" ale jakim tam operujesz systemem?

ustawiales zeby uruchamialo z zgodnascia xp sp3 ?

moze nie jestes zalogowany jako administrator tylko zwykly user.

Opublikowano

Logowalem nawet jako admin, i nofink.

Wood comp, to po prostu komputer z czasow komuny, nic na nim nie odpalisz. Na szczescie odpalilem lola na najnizszych, ale tnie ;p

Vista, pisalem up. A jest mozliwe np. spakowanie swojej tibii do archiwum winrara, po prostu folder tibia i ja bym sobie to tylko rozpakowal?

@damster

To chyba kurwa napisalem w tym temacie, tobie na pw.. Ja pierdole, koles.. W tibie kilka mieisiecy nie gralem.. a ten mi pare godzin..

jak mam okazje poexpic, to mam olac to? No wez sie zastanow zanim nabijesz sobie kolejnego posta i wyjebiesz czyjs temat.

Po prostu myslalem, ze ten sie juz nie przyda..

Opublikowano

Logowalem nawet jako admin, i nofink.

Wood comp, to po prostu komputer z czasow komuny, nic na nim nie odpalisz. Na szczescie odpalilem lola na najnizszych, ale tnie ;p

Vista, pisalem up. A jest mozliwe np. spakowanie swojej tibii do archiwum winrara, po prostu folder tibia i ja bym sobie to tylko rozpakowal?

Nie będzie Tibia chodzić ponieważ będzie brakować jednego folderu który jest schowany w plikach systemu :-)

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Przecież my tak w szkole na informatyce kiedyś robiliśmy, że normalnie pakowaliśmy folder z Tibią w .zip i na kompie w sali informatycznej normalnie uruchamialiśmy i wszystko działało. Ten folder w Appdata powinien sam powstać po uruchomieniu Tibii.

52126142219396245817.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...