Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysyłanie filmów na YT.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(Napewno się każdy będzie smiał, z mojego neta, ale mam w to wyje**** =)

1965964590.png

do rzeczy:

Zrobiłem sobie film który trwa 1:23(1 minuta i 23 sek.)

i film waży 33MB, film jest w HD 720p.

i tak:

gdy wstawiam film na yt(Film juz jest wrzucony) to wrzuca mi sie ten film aż 20 minut... wiem że to dla was śmieszne, że taki film 33MB wrzuca sie 20 minut..ale dla mnie nie ;>

Więc tak, mogę coś zrobić, żeby film wrzucał się szybciej :) ? Niestety internetu na szybszego nie mogę zmienić, iz jestes || NIE PEŁNOLETNI || ...

Ogólnie, można coś zrobić żeby filmy wrzucały się szybciej?

Pozdrawiam =)

(Renderuje Sony Vegas 9 PRO)

Opublikowano

Więc tak, mogę coś zrobić, żeby film wrzucał się szybciej

:)

? Niestety internetu na szybszego nie mogę zmienić, iz jestes || NIE PEŁNOLETNI || ...

Bez kupna szybszego neta się nie obejdzie i nie ma innego sposobu.

Opublikowano

i ty narzekasz ? innym mniejsze wrzuca ponad półgodziny

nie można w żaden sposób przyspieszyć, chyba że wrzucisz już odpowiednio skonwerterowany film

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

skonwertowany film -.O ? Nie rozumiem. przecierz jak nagrywam, to konweruje go w Sony vegasie 9 pro, a potem np. ten film 1:23 waży 33MB.. (przed skonwertowaniem 1,2GB ważył)

Opublikowano

film wysłany w flv wejdzie szybciej bo nie jest konwerterowany do tego formatu jeśli wgrywasz go w każdym innym formacie : avi, mpeg itp

serwis i tak ,mało obchodzi w jakim wgrywasz formacie film byle go odczytał i zapisze we własnym w zależności jakie zastosujesz ustawienia

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jak Ci skonwertuję w Sony Movie Vegasie to wrzuć jeszcze tego filma na jakość MP4 do programu np. Freemake video converter powinno ci ojdąć z 10 mb

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...