Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Powrót do gry ?

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1337714522-U613489.png

Czy warto powrócić do warrocka po mniej więcej miesięcznej przerwie? Czy będę znowu musiał wyćwiczyć skilla? Zachęćcie mnie jakoś do tej gry bo obecnie do niej mnie przyciąga tylko fakt , że kolega również do niej powrócił. Starych warrockowych kolegów już nie mam (jakie to smutne :unsure: ) Co do tej pory się zmieniło oprócz tego , że zostaliście poinformowani , że warrock przechodzi " w ręce Nexona" i puzle eventu oraz nowych broni w cuponach?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Hmmm.... może to, że według mnie są mniejsze lagi, zapraszam także na prywatnego serwera do WR: wrpsp.eu. Lub także fakt iż wszystko staniało w marketplace :D

PS. Chciało Ci się robić grafę? :D

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Teraz mają na grę przed przekazaniem WR wylane: lagi bardzo duże, hackerzy jak zawsze są. Nie ma juz takich hackerów z super jumpem czy OPK a Ci z gps to normalka xD

Teraz jest event puzzle jak co roku. A tak to od miesiąca nic sie nie zmieniło większego.

Opublikowano

to prawda wszystko tanie, ale mkie rowniez tak jak kolegi po miesiecznej przerwie zbytnio do wuera nie ciagnie, nie wiem dlaczego.

Opublikowano

Hmmm.... może to, że według mnie są mniejsze lagi

To mnie rozbawiłeś ;p

A co do tematu to :

1.Nie wracaj póki warrock nie przejdzie do Nexona i coś nie zrobią lagami i hackami bo inaczej bez sensu taka gra

2.Skila jeśli miałeś to nie traci się go po miesiącu... na własnym przykładzie Ci powiem, że pierwsza gra od roku i miałem bdb staty :)

Opublikowano

Nie wiem, chyba, że to wina nowego neta. Gdyż przeszedłem z 2 mb na 6mb. Sorry, jeżeli wprowadziłem w błąd :)

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Hmm na twoim miejscu bym kupil g1 wykorzystal te promocje i poczekal ,az wr przejdzie na nexona :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

spoko ze karzesz sie zachecac ;] . zrob tak.... wbij na wr pograj chwile, zobacz sobie marketplace i itemshop. luckyshota. kupony i bedziesz juz wiedzial czy chcesz ;p . plus takie ciekawostki ze :

-aw50f nie da sie uzywac na cqc

-czegos tam jeszcze....(zapomnialem xD)

-skad mam wiedziec czy masz wycwiczyc skilla xDD sprawdz sobie ;] (albo zadzwon w nocy do wrozki z tvn'u ;] ) ..

pzdr

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...