Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineCraft istnieje taki program ?

Dddeaplay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie ... Czy istnieje taki program który wygładza mapkę ? iż ... zrobiłem pare budowli na serwer na płaskiej mapce , a przez mcedit chce te budowle przenieść na inną mapke , tą na której będe miał serwer ,ale nie chce mi sie wygładzać jej a mam spory kawałek... Istnieje jakiś program do wygładzania ?

Opublikowano

Jeśli chcesz cała płaską to w opcjach tworzenia świata wybierz "more option" i "superflat". czy coś takiego. doslownie nie pamietam, bo nie mam gry przed oczami.

A jesli nie cala ma byc plaska, to albo w przypadku multoplayer bukkit to co napisal kolega wyzej, albo w Mcedicie sobie wyplaszcz

sory za brak pl liter i za bledy, ale pisze z telefonu

jesli pomoglem daj LIKE :P

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Opublikowano

Potrzebujesz modu SinglePlayerCommands i ustawiasz sobie teren (zaznaczasz po przekątnych) i wpisujesz //set 0. Wygładza ci teren o ile jest za wysoki :D Druga opcja to WorldEdit.

eJwLyMwvKUrN9nXmcq7KyS_PTM1WqFIIAAlm55cnKoQUVSbp6elxBcCV-WbmpSYXJaaVcAWX5hVlFqdyGRpZIDAAb90Zvg~~.png

mca.png

Osiągnięcia:

10

20

50

100

120

150

200

300 X

400 X

500 X

700 X

1000 X

Proszę, administracjo, zdejmijcie mi trochę % :)

Opublikowano

Potrzebujesz modu SinglePlayerCommands i ustawiasz sobie teren (zaznaczasz po przekątnych) i wpisujesz //set 0. Wygładza ci teren o ile jest za wysoki :D Druga opcja to WorldEdit.

Przecież to w SPC to jest World Edit -_-

1351969276-U240495.png

Opublikowano

Komenda na usuwanie bloków (SinglePlayerCommands) obok ciebie to //removeabove <ilość klocków w 1 bok> <ilość kolcków wzwyż>

np. //removeabove 50 20

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...