Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod] Trening na Nemesis HQ

Piecu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mod zamienia zwykły trening na mapę Nemesis HQ oczywiście grasz jak na FT.

Uwaga expa dostaniemy wtedy kiedy mamy jakieś założone exp pasy, a gp dochodzi normalnie.

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/2260fb677487b68b95c7b2713d1ef1e2391e4737

Opublikowano

Chodzi o to, że jak klikasz F1 i dajesz Enter Training włącza ci się mapa treningowa. Jeśli zamienisz pliki z tym co ja dałem, grasz samemu Fireteam'a na mapie Nemesis HQ.

Opublikowano

Expa dostajesz tylko za exp pasy tzn. jak masz exp pasy 40% to tylko dostaniesz 40% expa itd.

Opublikowano

działa on tak.

William Ernest Henley - Invictus

"[...]Dziękuję bogom, obcym mi z imienia,

Za duszę moją hardą,

Wyciosaną z niepodatnego toporom kamienia. [...]"

Opublikowano

Doskonała modyfikacja, powiększa się grono modderów widzę tutaj ;).

Może i się dostaje mało expa, ale jak się ma 100% exp pass, lub z eventu 250% to jest dobre ;).

Największym problemem jest tutaj tylko m16a3, chociaż jak się to też zmoduje to niezłe rzeczy można wyprawiać. :D

Opublikowano

Modzik idealny, jeszcze tylko do tego dobry czit i mozna na telekillu nabijac gp/expa :)

@EDIT

Cos nie chodzi poprawnie, zrobilem wczoraj wieczorem na cliencie combata update (mialem starego clienta) i dzisiaj wrzucilem tego modzika, po wejsciu do gry jak naciskam f1 i klikam trening gra sie zawiesza i crash (engine.exe przestal odpowiadac)

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

IDealny ... To jakies gowno , traci sie Hp i wogle wiec bez sensu.......

Gowno bo traci sie HP

a co ty myślałeś? na normalnym hq tez tracisz chyba ze sobie ghost moda albo cóś ściągniesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...