Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak iż jestem nowy a dopiero co zaczełem grać mam pytanie :

1.Czy jest możliwość w akcie 1 zrobić miejsce na kryształ tam gdzie go nie ma ?

Proszę o nie zamykanie bo będę tu często pytał :D

1 dobra odp = 1 like

Opublikowano

W 1 kacie na poziomie normal nie zrobisz gniazda;)

Poza tym-skoro jesteś nowy to informuje Cię po koleżeńsku abyś nic nie wsadzał bo się nie opłaca po prostu na takim poziomie^^

Siema Eniu;)

Opublikowano

Ok. A tak z ciekawości kiedy tak mniej więcej będę mógł i wgl po co nie wkładać jak jest miejsce, zawsze jakis + xD

Opublikowano

Bo pewnie masz nadkruszone klejnoty;)

A one są na słabsze-gdy włożysz 3 takie same klejnoty do Kostki (dostaniesz w 2 akcie) to zmienią się w klejnot o jeden stopień wyższy;)

Dopiero te najwyższego stopnia opłaca się wkładać...

Także póki co je kolekcjonuj:)

Siema Eniu;)

Opublikowano

Słuchaj i Charsi o ile się nie mylę i pamięć nie zawodzi( Jak zła nazwa to popraw, nie chce mi się sprawdzać ) można ulepszyć zwykły przedmiot magicznymi wartościami po odzyskaniu jej młota z klasztoru. Gniazdka można wyprawić u kowala w 5 akcie po zrobieniu 1 albo 2 zadania kowal proponuje Ci wykucie gniazdka w przedmiocie. W gniazdkach można używać kryształów o magicznych wartościach oraz kamieni szlachetnych. Jest ich 6

Brylant, Szafir, Szmaragd, Rubin, Topaz, Ametyst. Jest także czaszka. W każdym z wymienionych przedmiotów (Tych kamieni oraz czasce) można ulepszyć do pewnego stopnia (perfektowny szmaragd, coś w tym stylu). Jak masz np. 3 nadkruszone kamyki wyjdzie Ci kamień ze skazą itd. Kamienie można przerabiać w kostce horadrimów do zdobycia w 2 akcie na początku 2 misji. Pozdrawiam i liczę na like :)

Opublikowano

Jak zrobić żeby po tym jak z bratem wyjdziemy z gry (gramy na serwer na TCP/IP) żeby mapy (odkryte tereny) dalej zostawały a nie resetowały się ? (wszystko jest oprócz terenów po których chodziliśmy czyli nie są odkryte ;/);/

Opublikowano

@UP O co biega ? Napisał że grają na TCP/IP ...

@2 UP Nie wiem czy tak się da, a przynajmniej na TCP/IP bo z kolegą też grałem i miałem tak samo.

Opublikowano

@UP O co biega ? Napisał że grają na TCP/IP ...

@2 UP Nie wiem czy tak się da, a przynajmniej na TCP/IP bo z kolegą też grałem i miałem tak samo.

Z tego co pamietam jak wychodzilo sie z TCP/IP i gralo sie samemu na single to mapy sie usuwaly, i chyba przez zmiane poziomu trudnosci rozgrywki tez sie usuwaly.

gallery01843468.png
Opublikowano

Jak gram na single (nie przez tcp/ip battle.net itp tylko dlaj 1 gracza) to normalnie mam mapy ale niestety tcp/ip nie zachowuje ich

Jak mam zrobić żeby do jakiegoś skilla przypisać nie PPM albo LPM tylko np. F1 albo W ?

Opublikowano

Jak gram na single (nie przez tcp/ip battle.net itp tylko dlaj 1 gracza) to normalnie mam mapy ale niestety tcp/ip nie zachowuje ich

Jak mam zrobić żeby do jakiegoś skilla przypisać nie PPM albo LPM tylko np. F1 albo W ?

Wciśnij S, lub po prawej stronie kliknij na ikonę skilla i zobaczysz wszystkie skille, które aktualnie posiadasz. Najedź na jakiś myszką i wciśnij, np. F1, F2, etc.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...