Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko wbić 50-55 lvl

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PL: 1-3 dni z dobrym pt (z anckiem 10h-2dni)

KR: 5H z krzakogonem.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Ja polecam iść na enki zbierać spota w pt.Lub dobijać samemu.I jeszcze do tego możesz kupić sobie ancka

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

exp w misjach 1-55 został zwiększony wiec z samych questów można praktycznie wbić 55 lvl ... dlatego jest limit na lod od 55 szczerze teraz można wbić od 1 levela do 55 w 1 dzień cały akt zrobisz i masz, trzeba troszku dobic każdy lvl ale przeważnie zostaje tylko kilka % wiec można je dobić na glacku lub komecie polecam krety osobiście w nostale mam 85 lvl nie. nie podexpie ;3

1377531174-U173186.png

Opublikowano

ja tam nie wiem sam mam 37 i sie dolaczam do pytania questy sproboje :>

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Kurde LOL w mówicie że w 1 dzień możecie wbić 50lvl? Ja mam 43lvl i nawet z Anckiem na Glacy z dobrym pt (60-80lvl) wbije z 10% i odechciewa mi się tego ciągłego tłuczenia enków. Ja w 1 dzień max wbije z Anckiem jakiś 30lvl może i nie dam rady bo ja reczej nie mam cierpliwości do klepania mobków xD Ale naprawde WIelkie Gratulacje dla tych co w 1 dzień udało się wbić 50lvl.

Opublikowano

Kurde LOL w mówicie że w 1 dzień możecie wbić 50lvl? Ja mam 43lvl i nawet z Anckiem na Glacy z dobrym pt (60-80lvl) wbije z 10% i odechciewa mi się tego ciągłego tłuczenia enków. Ja w 1 dzień max wbije z Anckiem jakiś 30lvl może i nie dam rady bo ja reczej nie mam cierpliwości do klepania mobków xD Ale naprawde WIelkie Gratulacje dla tych co w 1 dzień udało się wbić 50lvl.

zrob misje kolego to ci szczenka opadnie ile za to expa leci za 1 misje z 43 lvl 80% mi wbilo na nupku wiec wybacz...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

mi wystarcza tak:

1dzień - od 7 do 15, wbijam 30 lvl do 21h mogę 36 :) = rano zaczynam wieczorem już sp :)

2dzień - od 7 do 12, expienie na komecie = wbicie ok. 46 lvl i kasa

od 12 do 16 (powinno wystarczyć) nadrabianie all misji + robienie sp2 = nawet wbicie jobka...jak na komecie norm i sp2 :)

od 16 do 21 wbijanie 50 lvl i nadrabianie misji... + robienie resków itd. .. = reski i eq do robienia sp3

3dzień - od 7 do 21 na anckach

sposób expienia od 50lvl

woj - (glaca) 1. jeśli lurasz (polecam) radze w pt taki sam lvl łukaSP2 lub sam i bić

2.czekać wśród all i bić lury :)

Rady: Polecam warka +2 25job wystarczy z pkt na glace... :)

mag - na shanera -2/-3 na -1 też dobrze... :)

łuk (glaca/krem) -

glaca: 1. na rangu walić z innymi rangami

2. sinek z wojem lurem lub z 2 wojami walącymi :)

krem: rang +3 25j pkt pod expa i wystarczy :) polecam na górnym odcinku mapy ^^

sposób dobry :) jeśli chcecie mogę przyjść polurać pomóc expić na glacy ^^ oczywiście na avalon :P

jeśli ktoś chce abym lepiej wyjaśnił mu coś to proszę na pw :)

itr0fv.png

Opublikowano

a ja powiem tak... Wystarczy Weekend spokojnego Expa.

Piątek-Niedziela Od 10-14 godziny spokojny exp do 22:00 - 00:00 (jak ktoś może to dłużej)

i tak wraz z misjami wbijasz ok. 45 - 55Lv. :D pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...