Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Plugin na misje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo szukam pluginu który dodaje jakieś fajne ludki którzy będą dawać misje dla graczy (Najlepiej plugin po polsku lub dobra instrukcja :D ) Za pomoc wielkie THX :D

Opublikowano

Jest plugin Citizens. Możesz stworzyć NPC - questera i jakieś tam questy ustawić.

http://dev.bukkit.org/server-mods/citizens/

Opublikowano

Mam wszystkie potrzebne pluginy i jak wpisz /money to pisze że mam 30$ a do zrobienia ludka do misji musze zaplacic 70$ ( moze dacie jakas komende na kase :P lub jak skonfigurowac tamten plugin )

Opublikowano

/money give nick ilosc_kasy

albo /eco give nick ilosc_kasy

Pomogłem??? KLIKNIJ "LUBIE TO"

Nie pomogłem??? KLIKNIJ "LUBIE TO" //XD

Opublikowano

najpierw to pytanie czy masz plugin permissionsEx

a co do permissions to tylko 2 linijki by mogli używać

citizens.use.trader

citizens.use.npctype ex

Opublikowano

@UP

Nie pisz takimi wielkimi literami! To wkurzające!

Musisz koniecznie mieć permissionsEx. Bez tego ani rusz, gracze będą griefować, zabijać się nawzajem, masakra. Odsyłam cię do:

http://www.mpcforum.pl/topic/416843-szukasz-programisty-do-tworzenia-serwera-lub-oferujesz-takowa-pomoc-pisz-tutaj/page__st__720__p__4570267__hl__szukasz%20programisty__fromsearch__1#entry4570267

Za sowite wynagrodzenie znajdziesz kogoś, kto Ci permissions wykona.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...