Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki nóż wybrać?

corbiac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwędzony stylowy nóż kondrada czy Super nóż royal. Nie chodzi mi o cenę ale o statystyki np. czy różnią się zadawanymi obrażeniami.Proszę o szybką odpowiedz.

Opublikowano

Nie, nie różnią się.

Przepraszam, mylę te nazwy dla national , super/uber są najlepsze , a nie jakieś stylowe itp .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

@up Pojeb*ło? Zwędzone są droższe a takie same. Super jest royal a uber natio więc się nie wypowiadaj bo okazujesz swoje niedoświadczenie, niewiedzę

Super nóż royal lub jak jesteś w natio to uber nóż konrada

@down h3h3h3h3, lol popatrz sobie

2znq3rc.jpg

Dane Zwędzony Uber Nóż Konrada kiedyś widziałem ale nie pamiętam gdzie i jest taki sam jak ten co wyżej może ma zamias cirit chance 0,08 ma 0,085 a co ci to da? Nic.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

@up Pojeb*ło? Zwędzone są droższe a takie same. Super jest royal a uber natio więc się nie wypowiadaj bo okazujesz swoje niedoświadczenie, niewiedzę

Super nóż royal lub jak jesteś w natio to uber nóż konrada

I co w związku z tym, że droższe ? Bo nie rozumiem i po drugie nie jest taki sam, mam dwa te noże i zwędzony ma dalszy zasięg od zwykłego super royalka. Jeżeli nie wierzysz mogę ci to zaprezentować. Poszukaj sobie porównania zwędzonego do super royalka i zobaczysz różnice. Niedoświadczony, gościu jakim prawem wypowiadasz się na temat itemków, których nie masz i nie używałeś ?

2w4gxes.jpg

Opublikowano

I co w związku z tym, że droższe ? Bo nie rozumiem i po drugie nie jest taki sam, mam dwa te noże i zwędzony ma dalszy zasięg od zwykłego super royalka. Jeżeli nie wierzysz mogę ci to zaprezentować. Poszukaj sobie porównania zwędzonego do super royalka i zobaczysz różnice. Niedoświadczony, gościu jakim prawem wypowiadasz się na temat itemków, których nie masz i nie używałeś ?

Czyli mówisz że twórcy gry zrobili tak by national miało lepsze itemy ? Super Nóż Royal i Uber coś tam to te same bronie tylko różnią się wizualnie . Może jeszcze powiesz że Super Maszyna do pisania tomka jest gorsza od M16 ?

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Według jego opinii tak właśnie jest myśli że jedni mają lepsze bronie od innych musisz wybaczyć nie widzę, kolegi który jeszcze się nie orjentuje. Powtarzam nie kupuj zwędzonych/ kradzionych broni.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Czyli mówisz że twórcy gry zrobili tak by national miało lepsze itemy ? Super Nóż Royal i Uber coś tam to te same bronie tylko różnią się wizualnie . Może jeszcze powiesz że Super Maszyna do pisania tomka jest gorsza od M16 ?

Dobra masz super nóż royala? Ja mam zwędzonego ubera... Więc zapraszam cię na testy tej i tej broni i zobaczysz różnice :)

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Dobra masz super nóż royala? Ja mam zwędzonego ubera... Więc zapraszam cię na testy tej i tej broni i zobaczysz różnice :)

Nadal się trzymasz swojej wersji ? To napisz do supportu jak chcesz mogę ci podać linka do translatora i do supportu . Jak znajdą czas to może ci odpiszą . Co do testów nie da rady bo po tym co piszesz masz Commando Royal , ja też mam Royala . Lecz możesz pokazać mi swój "lepszy nóż" na moim gunnerze National lecz wątpię że dasz rade mnie pokonać .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Może moja opinia Cię przekona, że jest to to samo, placebo.

Wejdź sobie w pliki i zobacz obrażenia obu broni, są identyczne. Różnią się wyglądem i ceną.

Wszystko działa na zasadzie placeba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...