Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

problem

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdyż chcę połączyć się z komputerem przez cmd w trybie telnet. Gdy chcę się połączyć pisze mi nie można połączyć się z hostem na porcie 23 : połączenie nie powiodło się. A piszę : o (tutaj ip)

To chociaż pomóżcie z tym ;d

Chce wyłączyć komputer siory zdalnie z mojego kompa. Wpisuje:

shutdown -m (tu ip) -s

I pisze odmowa dostępu albo nieprawidłowe polecenie ... proszę o pomoc. Jeszcze jeden problem, w notatniku chcę napisać coś takiego że po uruchomieniu pliku otwiera cmd i pyta mnie o login i hasło . To już mam lecz nie wiem jak napisać aby zawartość cmd login i hasło który ktoś wejdzie uruchomi ten plik na moim komputerze wpisze login i hasło zapisało mi się to na dysku. Chodzi tylko i wyłącznie o działanie na moim komputerze. Proszę o napisanie dla mnie czegoś takiego co zapisuje na dysk to co przed chwilą kolega napisał na moim komputerze na cmd .

ps. jak łączę się z bramą routera czy jakoś tak pyta o login i hasło a jak piszę o i ip to nic jakiś błąd .;/

pisać na gg 38442499

to nie forum o takich rzeczach ale gdy dostanę odpowiedź na te tematy pozwolę usunąć :).

Opublikowano

ciekawe jak się ma połączyć kiedy usługi tego typu po instalacji SP czy nowszych wydań płytek z aktualizacjami są domyślnie WYŁĄCZONE

a do zapisu można użyć echo

echo %zmienna% >zapis.txt wartość zmiennej wyląduje w pliku zapis.txt

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...