Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pare pytań od nooba ;D

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam kilka pytan:

- Gram commandosem, jaki styl lepiej wybrać? Knifer, czy sniper? (Nie lubie grac na krotkie dystanse, wole dalsze)

- Jaka snajperka na początek gry bedzie najlepsza? Moge wydac troche kasy. Max 20zl.

- Czy warto grać commandosem? :D

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

1.Knifer bo szybciej zabijasz, ale na poczatku rundy graj ze snajperka, chyba ,że chcesz szybko zdobyc baze.

2.Snajperka stefana jest dobra.

3.Warto ale najlepiej byc blisko swojej druzyny

Opublikowano

Jeśli wolisz grać na daleki dystans to styl snajpa+ sr pistol. Snajperka to super pukawka pipsqesta w royal a jak nats to uber snajperka stefana. Kasa ci jeszcze zostanie to kup super ręczną armate harrego. Warto najwięcej zadowolenia uzyskasz bo on jest najtrudniejszy.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

uber nie kupuj to nic nie daje, max 2-3 dmg wiecej, to bardzo malo a kosztuje x2 wiecej nie radze uber'a

Opublikowano

Jeśli wolisz grać na daleki dystans to styl snajpa+ sr pistol.

jowe co ty pierdolisz, najpierw karzesz kupić sr a potem mówisz, że ręczną armatę -.- Warto, żebyś zajrzał tutaj :

http://www.mpcforum.pl/topic/584750-tutjaka-najlepsza-bron-umiejetnosci-dla-danej-profesji/

Super/uber snajperka wolna do dalekiego campa , + ew lr albo super knife . Jest to trochę monotonne , najwięcej rozrywki daje zabawa z TT (trop trap) czyli wojskowe pułapki .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

uber nie kupuj to nic nie daje, max 2-3 dmg wiecej, to bardzo malo a kosztuje x2 wiecej nie radze uber'a

Niech kupi uber, nie liczy się dmg, tylko amunicja, ma o 2 strzały więcej, a to OGROMNA różnica na commandosie.

Opublikowano

1. Knifer ze snajperka :D

2.Svd badz Uber snajperka stefana.

3.Uber jest żołnierz ale Commando tez spx :]

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

W BFH mamy bronie super/uber jak i te zwykłe. Super/Uber są droższe i mają lepsze parametry.

Dla Ciebie polecam zestaw Super/Uber Slow Snajperka + Uber/Super LR Pistol.

Skoro możesz wydać 20 zł, to nie inwestuj w lepszą wersję Pistoletu, warto poświęcić środki na snajperkę. ( Super Pukawka Pipsqueak/ Uber Snajperka Stefana)

Opublikowano

A co powiedzie o Gunnerze? Bo nie idzie mi tym snajperem ;/ Nigdy mi nie szlo snajperka, a kolega mowi ze Gunner jest bardzo dobry i wyciaga nim staty po 10:0. Polecacie gunnera? Jakie bronie dla niego kupic?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Wszystko masz napisane w linku, który podał Ghost.

http://www.mpcforum.pl/topic/584750-tutjaka-najlepsza-bron-umiejetnosci-dla-danej-profesji/

Gunner to klasa dość łatwa w opanowaniu. Wystarczą standardowe bronie + Bazooka, ewentualnie MG na daleki zasięg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...