Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Asasyn na dystans

Idefis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Gram juz dlugo Talonem i znam go na perfekt i mam wspaniale wyniki z nim, lecz troche mnie denerwuje to ze bije z bliska, a wiec mozecie mi polecic jakiego co bije z daleka i jest super zabojca inny graczy?

Z.G.D.

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Katarina ?

Co prawda nią nie grałem, ale rzuca nożami (standard attack) i ma skilla podobnie jak Talon, że pojawia się za przeciwnikiem.

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie ma Assasina na dystans. Chyba nazwa, mówi sama za Siebię...

Chociaż... Ahri, bądź Katarina (mówie tu o jej sztyleciku co 5 sek, uderzjący w 4 cele maks, a postać nie ma many/energii)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Vayne - tego szukałeś!

teemo jest też bardzo dobry w early z oślepieniem/truciem i late z grzybkami (ew. twich ma podobne skille)

Hejo

Opublikowano

Asassyn na dystans, jedyny który mi się nasuwa na myśl to Twitch - tak więc jeśli jesteś zdecydowany, bierz właśnie jego. Jednak to bardziej AD Carry, chociaż możesz bawić się w Ninję ze swoją niewidzialką xaxa. :D

98763533515051689628.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...