Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Propozycja] Konkurs ze strony MMT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Jak wszyscy wiemy ludzie z MMT zajmują się pisaniem recenzji gier oraz nagrywaniem GP itp.

Stwierdzam, że nie każdy ma szanse na dołączenie do MMT ale chciałby zaprezentować swoje prace i osiągnięcia.

Chciałbym żeby w MMT w końcu zaczęto organizować konkursy np. "Najlepszy poradnik" "Najlepsza recenzja" "Najlepszy screen" "Najlepszy tekst literacki " ..Byłoby to ciekawym doświadczeniem, ponieważ na forum jest wielu użytkowników, którzy chcieliby zaprezentować swój talent pisarski jak i reżyserski a nie mają jak tego okazać..

Wyraźcie opinie na ten temat. Oczywiście jest to tylko propozycja a raczej pytanie.

Pozdrawiam PanPrezesLiper :)

Gość _Maxiu_
Opublikowano

Niom niom ;DD

Coś w moich rewirach :

"Najlepszy tekst literacki "

(Serio)

Jestem neutral z przychylnością na tak, bo nie wiem czy wypali co kolwiek.

Opublikowano

Mam pomysł od dawna dla MMT.

Zorganizować zapisy na konkurs. Powiedzmy szukają 32 ludzi, potem losowo wybierają pary i taka para (2 osoby) mają w pierwszej rundzie nakręcić gp i go zmontować - powiedzmy 5 osób z MMT (w tym mml) wybierają 8 najlepszych par i potem w 2 rundzie mają napisać recenzje itd. Co wy na to?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Moim zdaniem przyda się konkurs ze strony MMT, ponieważ teraz dzieją się tam masakryczne rzeczy (mówię o jakości materiałów). Pan Kaś dobrze myśli, lecz nie do końca. Pary musiałby się same dobrać, ponieważ obce sobie osoby, nie zgrają się. Tak czy siak, dobry pomysł. Yes

Z takimi rzeczami pisz do MML.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

_Maxiu_ to witaj w klubie.. Ja też mam już pomysł.. CHyba się wezmę za pisanie dla beki.

@Pan Kaś

Wolałbym żeby każdy wrzucił jendą pracę takie swoje największe dzieło. Czekam na wypowiedź GM'ów a zwłaszcza osób z MMT :)

Opublikowano

Na NIE, szukamy najlepszych na forum a nie zwycięzców konkursów, to niekoniecznie jedno i to samo. Jeśli chcecie dołączyć do MMT, wystarczy napisać podanie.

A konkursów na recki jest sporo, np. kategoria wideo lub tekst w obecnym konkursie SP.

Jednak czytając pierwszy post zachęcam do prezentowania swoich talentów w galeriach lub blogach, ludzie docenią

;)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Ale nie pomyślałeś, że przeglądając napisane na potrzeby konkursu recenzje lub filmy, możecie wyłapać parę dobrych osób??

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Szczerze? To w dotychczasowych konkursach recenzji było tyle co kot napłakał. Jeśli będzie większe zainteresowanie stanowiskami w MMT to może będzie można pomyśleć o takim konkursie jednak jak na razie, nie jest to potrzebne.

Gość _Maxiu_
Opublikowano
Szczerze? To w dotychczasowych konkursach recenzji było tyle co kot napłakał. Jeśli będzie większe zainteresowanie stanowiskami w MMT to może będzie można pomyśleć o takim konkursie jednak jak na razie, nie jest to potrzebne.

Kucyki odrazu na nie ;(

To już po konkursie eh..

Jednak czytając pierwszy post zachęcam do prezentowania swoich talentów w galeriach lub blogach, ludzie docenią

Ale Wy też byście mogli coś zrobić.

Ale nie pomyślałeś, że przeglądając napisane na potrzeby konkursu recenzje lub filmy, możecie wyłapać parę dobrych osób??

I masz odpowiedź ;DD

Możecie jakiegoś pro elo lektora złapać, albo GM'pleya ^^

_Maxiu_ to witaj w klubie.. Ja też mam już pomysł.. CHyba się wezmę za pisanie dla beki.

Hue hue też tak można.

Opublikowano

Hrabia co ty robisz na stanowisku MML.. Manderigon błagam wórć -.-

Zwróc uwagę, że ja na to całe wielkie MMT nie mam czasu, a chciałbym zaprezentować pracę.. A nie wkleje jej jak debil do działu Diablo lll, a zawsze troche rywalizacji i jakieś tam nagdody zachęcajądo dalszej pracy.

Opublikowano

To zaprezentuj się w galeriach. W MMT też nie pracujemy dla nagród, każdy tam pracuje z własnej woli i udostępnia swojego talentu z uprzejmości, nie chciwości.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/forum/459-galerie/

Tyle w temacie.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

@UP

Zaraz report poleci, jak sie tu wypowiadasz to się to uzasadnia :x

@Baks..

O co Ci chodzi?

Po co ten post ostrzegawczy. Moim uzasadnieniem, są uzasadnienia innych, trudne do pomyślenia, nie?

A baksiowi chodzi o to, że od takich prac jest dział "Galerie" w FA, tam nie tylko zajmuje się grafiką, a pisaniem wierszy, felietonów, nowel, muzyką.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Czemu akurat MMT ma to organizować? Oni mają swój świat, sami robią recenzje, a jak ktoś chce dołączyć do grona tych "miłych", pracowitych userów to zapraszam do działu z aplikacjami.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Gość _Maxiu_
Opublikowano

@P.P.L tak teraz pacząc teoretycznie widzę że nic z tego nie wyjdzie.

(Ja rozumiem oco Ci chodzi)..

Ale do nich chyba nie dotrzesz...(czy jak to leci)(Bez obrazy)..xDD

Opublikowano

MMT to grupa zamknięta, nie widzę sensu by miała organizować jakieś konkursy, prowadzić je, pilnować etc dla reszty forum. Co najwyżej w swoim zespole. Jeżeli ktoś chce zaprezentować swoje umiejętności niech napisze podanie. Proste, łatwe i skuteczne, w zależności od poziomu skilla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...