Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Porady do jetów.

blacha212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema.

Proszę o jakieś porady dot. jetów bo nieziemsko mnie wkurwia jak ktoś mnie kurwa ściąga z działka z połowy mapy bez najmniejszego problemu.

Opublikowano

No kurwa... robię takie akrobacje tym jetem że głowa boli. Lece nim między drzewami,nad ziemia, za skałami itp. A zawsze jakiś palant mnie normalnie z działka zdejmie. Nie Ogarniam jak oni to robią.

@EDIT

Jak to jest możliwe że koleś obraca się jetem o 360* od razu ?

Opublikowano

Nikt z tych "pr0 pilotów" nie używa rakiet naprowadzanych. Mam ponad tysiąc fragów w jecie i IMO naprowadzanę ssą, bo zanim namierzę to już dawno bym unieruchomił/zniszczył wrogi samolot. Nie mówię jeszcze o tym że przeciwnik puści flary i muszę poczekać na przeładowanie rakiet. Poszukaj na Youtubie jakichś poradników, bo tu za dużo wymieniać. Ode mnie rada: najmniejszy kąt skrętu otrzymasz przy prędkości ~310.

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Moja rada: Jak ktoś Cie goni myśliwcem, to daj dopalacz i szybko hamując odbij do góry i nie puszczaj go dopóki nie obrócisz się o 360*. Zajmie Ci to jakieś żeby nie skłamać 3-4 sekundy. I teraz następuje zmiana ról. Zawsze tak robię i w dużej ilości przypadków mi się udaje zestrzelić delikwenta.

Ps. Gram na konsoli.

Opublikowano

Polecam ten poradnik dla każdego początkującego pilota. Osobiście dzięki niemu bardziej ogarniam całe latanie odrzutowcami oraz co do nich brać.

a652c2d1203e49bc.png?1337889984611

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...