Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak ominąć ostatnią falę w zecie

BeNeQpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie napiszę, że wczoraj podsunął mi to kolega i dzisiaj za pierwszym podejściem się udało. Nie wiem czy to już było czy nie, nie wiem czy działa na inne wrota/fale, nie wiem czy trzeba robić tak jak ja to opisze. Tak zrobiłem i się udało. Potrzebujemy do tego kama (ja mam lvl3).

1. Wskakujemy w ostatnią fale w zecie

2. Bijemy alieny aż pojawią się streunerki

3. Stajemy, namierzamy devouera, dajemy się bić alienom.

4. Trzeba wyczuć moment i puścić w nim kama tak, żeby wybuchł w miare równo z nami ale troszkę wcześniej niż my. Tak żeby wybuchł, ale alienki jeszcze nie padły.

5. Po wyrepaniu wskakujemy w zete. Widzimy odliczanie od wave 2x(nie pamietam ile dokładnie) do wave 30. Dostajemy nagrodę.

Co prawda wg mnie się to nie opłaca. Za alienki w ostatniej fali trochę urki jest niemniej jednak wtedy gdy to zrobiłem byłem na sepromie i chciałem zrobić wszystko by go oszczędzić. Szczęśliwie wypadł havoc :)

Tak jak pisałem wcześniej... Może nie trzeba robić dokładnie tak jak to opisałem. Ja tak zrobiłem i zadziałało. Niech to będzie zarys dla tych którym nie chce się robić zety :)

To moja 11 i mam 3 havocki. Źle nie jest ale już mi sie nie chce :D

Opublikowano

ja zrobiłem coś takiego że padłem na ostatniej fali 2 razy po czym kupiłem życie wskoczyłem pojawiły mi się straunery,ubiłem je i dostałem i nagrodę i zwrócono mi kasę wydana na życie

Opublikowano

kam = kamikadze

Pet z mechanizmem kamikadze :)

A co do Tut'a ja kiedyś biłem devourera i pdałem na sibelonitach bo laga dostałem wskoczyłem i też od razu nagrode dostałem, a Peta wtedy nie miałem :) Więc to po prostu jakiś BUG :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

jeżeli chodzi o zety to jet tak przynajmniej u mnie tak było:

robiłem co tydzień dwa i dostawałem

łączna ilość zet 15

ilość havoc: 9

puste zety: 6

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...