Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

konkurs - jakieś pomysły ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chciałem zrobić konkurs na YT, w którym będą do wygrania Guest passy do Diabolo 3, Wiem że nagrody nie są jakieś wartościowe, ale biorąc pod uwagę że mam 16 widzów (ja jebie, ale wyczyn xD ) to nagrody są wystarczająco dobre.

Lecz nie mam jako takiego pomysłu na konkurs, jedyne co mi przychodzi na myśl to wymyślenie nazwy dla serii, i najfajniejsza wygrywa, ale taki konkurs trochę banalny, gdyż nazwy będą się kręcić w koło

"Zagrajmy w xxxx z xxxxx"

"pograjmy xxxxxxx"

Etc.

Topic nie jest jakąś promocją kanały, więc wykurwiaj od niego drogi "Moderatorze".

William Ernest Henley - Invictus

"[...]Dziękuję bogom, obcym mi z imienia,

Za duszę moją hardą,

Wyciosaną z niepodatnego toporom kamienia. [...]"

Opublikowano

Fakt, nie masz dużej ilości widzów, dlatego też nie wymyślaj "bogatych" Konkursów tylko mini z czasem jak będą przychodzić nowi widzowie i ich liczba będzie wzrastać to możesz myśleć o czymś bardziej wymagającym.

- Nazwa Serii dla nowych filmików ( może będzie się kręcić, lecz nie ma co wymyślać, ponieważ nie będziesz miał pomysłów jak przyjdą nowi widzowie).

- Jakiś wierszyk/historyjka o Twoim koncie ( dobry pomysł, ponieważ będziesz wiedział komu tak naprawdę zależy i będzie musiał pomyśleć co o Twoim profilu napisać).

Opublikowano

no tak, tylko ciężko też jest napisać jakiś wierszyk na podstawie 6 filmików, i wszystko to let's play ;)

Za duszę moją hardą,

Opublikowano

na PW jasne, ale nie odbiegajmy od tematu.

Za duszę moją hardą,

Opublikowano

kurwa to pisz do mnie na gg... ja jebie, ofc jeśli zdjąłem Ci blokadę.

Za duszę moją hardą,

Opublikowano

Zrób najwięcej multikont i daj najwięcej subów :P Nieno, może jakieś polecanie kanału albo co? Podaj na PW nazwe kanału dam ci suba i wygram konkurs.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Jeśli ma być to związane z Diabolo to może - Konkurs na jakąś ciekawą fotografie zbugowanego mobka :P

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

Brawo, wygrałeś internet...

Po to chcę dać guest paśś aby osoby które nie mają diabolo, mogły w nim wziąć udział. A nie, daję guest passy osobą które mają już diablo o.0 Da Fuq?

Za duszę moją hardą,

Opublikowano

Zagrajmy w mordobicie z cyklu Mortal Kombat ;DD

I byś mógł nagrywać z MK jak tam nakurwiasz w klawisze.

A jak nie to jakiś survival horror.

Pograjmy w próżniową masakre (to by był cykl np.Dead Space) i masz już fajne filmiki na kanale.

A nie tylko diablo 3 omfg..

(Dobra jestem tego fanem, nawet se koszulke zakupiłem, ale bez przesady są inne gry od tego, co inni jeszcze nie widzieli czy coś..)

Znaczy wiesz...można zmienić też z mordobicia (np.Watch Man) na jakąś fantastyke oO

Czy RPG jakieś hue hue...

Takie Fable 3 byś murzynie nagrał ;DD

O kurwełe ale fail.

Dobra to podążając moim zajebistym pomysłem, byś mógł dać "im za zadanie" aby wymyślili jakąś fajną nazwe serii ;DD

Taką orginalną..czy pasującą do tego co nagrywasz.

Opublikowano

jesteś pewny że nie muszę ?

Dobra, jakieś inne pomysły?

Za duszę moją hardą,

Opublikowano

Nie wiem zbytnio Lenarciku.

Ale ten pomysł jest ciekawy.

Konkurs na najzabawniejszy ss z wybranej części Diablo? ;)

Rozważ go, bo mym zdaniem może być ciekawie ;DD

Opublikowano

Nie ma sensu, zebys robil cos w rodzaju wierszyk itp bo 1/4 subskrybentow wezmie w tym udzial, a dla 3 osob nie ma sensu.

Moja porada, to zasady, komentarz pod filmem biore udzial i subek na kanal , dojdzie Ci widzow na pewno troche i przy okazji pozbedziesz sie tego

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2 Solar - Mental 70 lv:

Opublikowano

no właśnie myślałem aby taka była zasada, tylko osoby subskrybujące biorą udział, to czy ktoś potem anuluje suba to jest jego sprawa, byle by był na bieżąco. Z konkursem itp. w razie gdyby nastąpiły jakieś przeciągnięcia itp.

Za duszę moją hardą,

Opublikowano

no właśnie myślałem aby taka była zasada, tylko osoby subskrybujące biorą udział, to czy ktoś potem anuluje suba to jest jego sprawa, byle by był na bieżąco. Z konkursem itp. w razie gdyby nastąpiły jakieś przeciągnięcia itp.

co masz do stracenia? Dajac debilny konkursik nie wiem, np pokaz swojego kutasa przez szybe albo zwal sobie przy mamie i nagraj to i tak widzow nie zdobedziesz, wiec ten moj pomysl przyniesie Ci jakis rozglos i bedziesz mial nowych widzow. jezeli nie zostana oni po konkursie, to znaczy ze Twoje materialy sa slabe i widzow szybko nie naszponcisz

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2 Solar - Mental 70 lv:

Opublikowano

Zrob taki konkurs - co wam sie podoba na moim kanale? I kaz im opisac cos takiego np. minimum 5 Polskich zdan :P

Nazwa serii - i wybierz jakies orginalne a nie takie jak inne 'Zagrajmy w Bla bla" "Bla Bla Gameplay"

61093c6efb.png

Opublikowano

oke, topic do zamknięcia,

Konkurs Trwa ! :D

Jak co to na PW udzielam wiadomości odnośnie kanału.

Za duszę moją hardą,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...