Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jaki jest Najlepszy czołg pod zarobek.!.!.!

mako4446

Najlepszy czołg pod zarabianie wg was  

102 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepszy czo?g pod zarabianie V tieru wg was

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VK2801 i Chaffe odpadają-jeśli wychodzisz to + to minimalny [przy zniszczeniu czołgu]

I nie ma czegoś takiego jak T-34 lt, T-34 jest medem.

Opublikowano

według mnie kw-1 słaby. Czasami zanim dotoczy się do walki to 40% wrogów już wykoszona.

Opublikowano

Nie wiem jak wam ale mi Stugiem gra się okropnie. O ile hetzer to bajka o tyle stugiem mam trudność z każdym fragiem.

Opublikowano

Niszczyciele według mnie odpadają, ponieważ mają mało hp na tym tierze i ciężko z nimi coś zdziałać. SU-85 na dodatek ma bycze działo co zwiększa koszty amunicji.

Wydaje mi się że średnie są najlepsze do zarobku ze wszystkich klas czołgów, a jeżeli chodzi o tier to właśnie V. Dlatego ja bym stawiał na Shermana, albo PzKpfw III/IV, ponieważ są szybkie i można nimi dużo w bitwie zdziałać (jeżeli się umie).

KW jest potężny, ale w przeciwieństwie do średnich czołgów jest zbyt wolny, aby wszędzie dojechać i trzeba polegać na szczęściu, czy się trafi na wroga czy nie. Jeżeli większość pojedzie inną drogą to nam zostaną same ochłapy. No i gorszy matchmaker.

Na scoutach i artylerii się nie znam. ^_^

Opublikowano

Arta też całkiem całkiem zarabia. Ale mógł byś mi wytłumaczyć dokładną różnice pomiędzy pzIV a PZIII/IV? ma tylko 4 ale w bitwach pod względem skuteczności różnicy nie widzę.

Opublikowano

Pz IV jest bliższe czołgowi ciężkiemu ze względu na mniejszą prędkość i wolną, dobrze opancerzoną wieżę. Natomiast Pz III/IV jest szybsze i bardzo dobrze sobie radzi w walkach na bliski dystans.

Tutaj właśnie ukazuje się zaleta prędkości, którą tylko doświadczeni gracze potrafią wykorzystać. To ty decydujesz jak i gdzie chcesz walczyć z cięższym przeciwnikiem. No a jeżeli przeciwnik ci nie odpowiada to się zwijasz szukać innych celów.

Natomiast Pz IV jest zbyt wolna żeby mieć jakiś wybór. Wyjeżdża i jaki czołg spotka, z takim będzie walczyć.

Opublikowano

Mam pzIV ale lubię szybkie czołgi. Może go zbadam.... wydaję się być fajny. A jak tam siła ognia?

Opublikowano

a letkie ślimakożercy ( V i VI tier) jak zarabiają? Wie ktoś. Bo nie wiem czy opłaca mi się dalej torturować na tym amx40...

Opublikowano

Przed zmianami w zarobkach AMX 13 75 wychodziłem zawsze na +, średnio tak 20k. Teraz AMX 13 90 nie tracę ale zyski nie są kosmiczne.

Opublikowano

Wow....Kw-1 wygrywa, wg mnie kw-1 to najgorszy czolg do zarobku poniewaz sie strasznie wlecze 34 km/h i dotego ma bardzo słabe dzialo 85mm F-30,

Opublikowano

KW-1 "G*wno"

SU-85 najlepszy 25k za bitwę średnio ammo po 256 co daje jakieś 2-3k na bitwe i tak 20k na bitwe na czysto

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

Słabe działo????? Odpal grę, pograj na nim i dopiero się wypowiadaj. Wiem że ludzie przyzwyczajeni do ZIS6 są rozczarowani ale to działo naprawdę daję radę. A jeżeli ci działo słabe to na su-85 z tego co kojarzę to ma działo bliźniaczego do tego którym wojował nasz stary dobry wujaszek KW.

Opublikowano

Stary dobry wujaszek KW zarabiał 40k za bitwe przed patchami sraczami, W każdym patchu go osłabiali a teraz takie...

Su-85 ma rzucanie na 5tiery a wtedy dużo narobi

KW2 rzuca na X tiery..

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

Orientujesz się jak jest z przelicznikiem. Sprawdzałem. su-85 ma nawet leprze działo niż stara lodówa a pancerz... to się można zawsze jakoś przyczaić :ninja:

Ja gram w wota od bety ale tak na serio zabrałem się za grindowanie parę miechów temu. Kiedyś KW to była moc. Samemu wygrywało się bitwy //za moich czasów to było lepiej :P // ale z jednej strony początkującym graczom takie molochy utrudniały grę. Po tych updeateach..... <_< "paczach" wspomogli początkujących kosztem weteranów którym potrzebna kasa. Tym samym zaczęli bardziej napychać kieszenie. Ci co poważne podchodzą do gry kiedyś męczyli się zarabiając na KW ale jakoś dawało radę teraz większość kupuje premium baniaki... to jest polityka WG niestety "pay to win" -.-

Opublikowano

Ja też gram od bety stare dobre czasy gold zafriko ;p... a co do su-85 to jest dobry ale tylko wtedy kiedy gra z malymi tierami bo ja su-85 mam na 1hit z BL-9

Su-85 ma Credit factor= 1.00, Free experience factor 0.05

KW-1 ma Credit factor 0.99 , Free experience factor 0.05

Opublikowano

Ja polecam SU-85, PZ4 i S-51...Dlazego S-51, ja nią gram od niedawna i da się nią ładnie zarobić 15-30,+. Wystarczy przeboleć te 1 działo a z 203mm jest już zajebiście,

signature.png

Opublikowano

s51 z 203mm jest zajebiscze to jest taki kw z trolem ,isa4 ma na 1 hit, mam odblokowane s51 ale niewiem czy nielepiej kupic sobie su85 bo mam elitke

;p
Opublikowano

Według mnie teraz dobry do zarobków jest też T1 Heavy. Z TD to najlepszy Su-85 z 107mm można ubić sporo fragów.

kszafranski16.png

POMOGŁEM DAJ LIKE

Opublikowano

Według mnie teraz dobry do zarobków jest też T1 Heavy. Z TD to najlepszy Su-85 z 107mm można ubić sporo fragów.

Witam.

Też mam kilka czołgów V tieru i chyba T1 Heavy mi się najlepiej zarabia :)

Pozdrówki

Opublikowano

S51 dobra do zarobków (mam) ale dopiero po odblokowaniu tego lepszego działa. Na początku ledwo ledwo na + wychodzi. Ale i tak najlepszy do zarobków V tier.

Opublikowano

mako4446

...

Jak ten filmik co podałeś to twój to gratki ;>.

...

Przedchwilą miałem bitwe 60k na czysto z premka S-51. Można ? Można ! ;d

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...