Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Wejściem Na Konto

RockyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdy włącze combata jestem już przy logowaniu i wpisuje login i password pisze mi że niema takiego konta ale gdy wejde na stronke combata to bez problemu sie loguje

prosze o pomoc ??

Opublikowano

Na pewno Pisze że nie ma takiego konta? , i czy czasem nie dostałeś bana? odczekaj jeden dzień , może być też również tak , że to jest błąd ich , więc w takim razie radziłbym odczekać do jutra

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Odczekaj dzień czy dwa - miałem to samo,a z innego konta mogłem sie zalogować.Trzeba czekać,dużo osób tak ma.

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

ok wiec rozumiem ze dopiero chcesz zaczac grac w CA EU to zrob nowe konto to nie problem bo niema blokady, a to ze grasz 3 lata w EMS to co z tego ? mozesz zrobic 2gie konto i smigac :D

Opublikowano

Już zrobiłem i pisze że niema takiego konta w combat arms a jak włącze maple story to normalnie moge wejść na ten aconut.

Ale gdy wejde na strone combata to normalnie sie loguje.

A gdy zakładasz konto na combacie lub na maplu masz konto na maplu i na combacie .

Opublikowano

No to w takim razie , radziłbym zrobić drugie konto na combat arms i w tedy zobaczymy czy będzie działać , a jak nie , to najprawdopodobniej coś robisz źle

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Możliwe też że zarejestrowałeś się na amerykańską wersje combat arms