Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dział Anime ?

viper1924

Anime  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby powsta? dzia? ANIME ???

• Tak <3
      6
    • Nie
      13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka bym chciał prosić o to żeby powstał dział anime w ankiecie można głosować czy by mógł powstać taki dział czy nie ... ;)

Jest trochę osób na forum co oglądają anime .. i naprawdę by było można po dyskutować o anime itp ;)

jeżeli nie wiesz co to anime i nie rozróżniasz anime od Bajki nie głosuj w ankiecie ...

Opublikowano

Jak są Pogaduszki i FanART(Które nie są w żadnym razie przymierzone do gier, to czemu Anime miałoby nie być?) Albo Subforum do pogaduszek o nazwie "Anime".

Opublikowano

To może za trylion pierwszym razem się uda :) Ja jestem na tak mimo, że wiem co znaczy skrót MPC, nie bądźmy tacy rygorystyczni. Nie wszystkie działy się do tego skrótu kwalifikują. Nie mówię tu od razu o jakimś wielkim dziale lecz chociaż poddziale. Skoro tyle razy było to proponowane może w końcu zwróci to uwagę "tych na górze".

32354141673387527780.png

Opublikowano

MPCforum to forum głównie o grach, a dodając takie rzeczy zrobimy z niego kółko dyskusyjne. Od takich rzeczy są pogaduszki lub fora do tego stworzone. Nie

PS. Jeśli przejdzie to chcę dział pt. masturbacja. Ma się do tematyki forum tak samo jak anime.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano

Są czity do anime? Wiele razy wałkowane, jestem na nie.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Są czity do anime? Wiele razy wałkowane, jestem na nie.

Hades a jest "czit" do Artu?

Nie można dodać tego jako subforum na Pogaduszkach?..

Opublikowano

Hades a jest "czit" do Artu?

Nie można dodać tego jako subforum na Pogaduszkach?..

FA jest tutaj już dość długo, i ma wiele wspólnego z grami, niż ci się wydaje.

2009 - słyszysz mnie?

Gość _Maxiu_
Opublikowano

Chyba Cb pojebało doszczędnie..

Anime na forum cheaterskim oO oO oO

Jeżeli administracja przyjmie ten pomysł macie dać mi perma.

Bo to do siebie ma tyle, co piernik do wiatraka.

NIe.

Opublikowano

A moze testowe subforum do FanArtu?

Anime do FanArtu? :DCo ma piernik do wiatraka? Ja również bym była na tak bo sama jestem fanką japońskiej animacji, ale musimy tez patrzeć przez pryzmat innych użytkowników. Skoro pozwoliliby na stworzenie takiego subforum, to nie było by żadnych powodów, by nie stworzyć subfora związane z innymi hobby, jak książki, motoryzacja, film, etc. Dlatego sądzę, że wystarczy temacik w pogaduszkach. Jak ktoś się interesuje w/w tematyką, to na pewno nie będzie miał problemu ze znalezieniem takiego topicu i podyskutowania w nim.

/AceBoy: I tak zostanę Hokage :D.

// Wredna: Ty już jesteś moim Sage xD

Opublikowano

Na nie. Masz wiele takich for w internecie, więc po co tutaj zakładać. Tak samo z poddziałem "SPORT" w pogaduszkach, nie przeszło.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...