Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tuchanka: Pluton Turian.

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ema !

Czy macie czasem takiego buga w misji. Tuchanka: Pluton Turian, że pod koniec jak idziecie. To nie pojawiają się żadni wrogowie ? Zaraz obok miejsca lądowania krążowniku Turian pod koniec ?

Bo ja mam tak często, że jak już jestem blisko ekipy Tarquina Victusa, to nie ma żadnych żniwiarzy ani Turian, i jedynie co mogę to zacząć misje od nowa. Czy to jest bug ? Jeśli tak to będzie na to poprawka wie ktoś ?

Opublikowano

nie spotkałem się z czymś takim ani razu.. . może reinstall gry pomoże, bo pierwszy raz słyszę o takim błędzie

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Spróbuj przed tą misją zrobić jakąś inną. Kiedyś miałem buga, że wchodząc do przekaźnika Omega IV miałem normalne wybieranie układów, jak w zwykłym przekaźniku. Na oryginale ;)

Wina zawsze leży po środku. Nie wiadomo tylko, gdzie leży środek.

Opublikowano

Mi też się tak zdarzyło. Po prostu rozpocznij misję od nowa (od wyboru drużyny) i po problemie. Źle się skrypty wczytały czy coś..

Popieram Piractwo

Opublikowano

Ja gdzieś o tym czytałem i koleś też miał ten problem bo bawił się trainerami i save ediotorem oraz modami więc jeśli się tym bawiłeś i ci tak robi to zapewne reinstalacja gry tylko ci zostaje.

kirito_signature_final_by_trayylolz-d6jp

Opublikowano

W tym problem, że nie posiadam żadnych modów ani trainerów, gra jest czysta. Tylko tyle, że łatki mam zainstalowane które Bioware wypuścił. :)

Opublikowano

Reinstall powinien pomóc.

jphk7l.jpg

Moje projekty

SyrenBot (Spambot +bot do NosTale)

http://www.mpcforum.pl/topic/722632-botspambot-syrenbot/#entry5226411

Opublikowano

Mam patcha 1.0.3 zainstalowanego, może to naprawi tego buga. Jak nie to już nie wiem co robić. Pisałem o tym na forum Bioware i bez odzewu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...