Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vid] Fragmovie bf3 :)

Hazzelnut

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie mógłbyś dać troche ciszej muzyke zagłusza gre i troche mi to przeszkadza w ogładaniu ;)

...

Opublikowano

Dodał byś jakieś efekty specjalne. I lepiej dopasowana muzyka do akcji. Daje przykład jak powinno to wyglądać.

http://www.youtube.com/watch?v=Ax8uM9EaMcs&list=PLF484B44ACB9B6585&index=4&feature=plpp_video

Opublikowano

Nawet jak na amatorkę, to nie najlepiej to wygląda... Żadnych efektów, 0 przejść.. skilla też nie masz najlepszego ... no z nóg nie zwala muszę przyznać. Przede wszystkim wyposaż się w dużo materiałów i dobry program do przeróbki. Sony Vegas i Adobe After Effects :)

Opublikowano

hmn, bardziej by mi sie podobalo gdybys nie przyspieszal filmia ;] realistyczniej i wgl. Skilla masz calkiem calkiem lecz na myszce tez tak potrafie grac, lecz nie stac mnie na sprzet wiec kupilem sobie xboxa :>

Ale powiem ten filmik z sniperkiem bardzo fajny, radzil bym pokazywac "skilla" na wiekszych mapkach ( szturm/podbój itd ). 8/10.

Ciekawie obrobiles ten filmik z sniperkiem, zblizenia wgl bardzo ciekawe :). a tak poza tematem ( ehh szkoda ze na xboxie tak latwo nie idzie ;/ )

graphic.png
Opublikowano

Wg baaaardzo słabe... intro to już masakra... co ty dorwałeś się do pirackiego sony vegasa? Bo troszkę tak wygląda.... Takie wycinki są słabe... nie porownuję cię do zagranicznych fragmovie ale zabicie 4 na raz i pokazanie dalszej scenki to troszkę mało.... też sobie wytnę jak zabijam ludzi i git ;)

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

kolego jak nie przyspieszyles? gadam tu a "sniperku" nie o tym frag movie poniewaz tez jest troche denny..

Nie moge zrobic lepszego poniewaz nie stac mnie na kompa który udzwignie bf'a + video

graphic.png
Opublikowano

jakiego programu uzywales? nie przyspieszales hmn <lol2>.

ale prawda 1 film byl by lepszy gdybys pokazywal jak cb zabili bo to jest tylko sklejka :(.

A takie pytanie, jakiej 2 broni uzywales m9?

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...