Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy To Prawda Ze Na Serwer Zostanie Wgrany Skrypt Który Zbanuje Pół Serwera Za Boty ITP

baton123211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i tak bede bocil :) oni mysla ze nas przestrasza i zmusza do placenia i wpierdalania kasy w ta gre :) sie grubo myla :)

18939be003303a1095db2b3f0c8991fb.png

Opublikowano

@UP Swięta prawda , ja wam powiem tak , kolega latał recznie na skrzynak na 4-3 4-2 sobie na skrynkach recznie caly dzien aby wrota robibic? nie? mial premke to super , ale przestał wpierdalac z 3 miechy juz gdzies tak a na 2 dzien ban niby za bota?...

Bo przestał wpierdalac kase to oni po chamsku ban... tez tak miałem...

Ja wam radze w ten syf nie wydawac kasy... grac normlanie ... a za takie cos to na "PSY" można pujsć zgłośić i mają przjebane ;)

Pomogłem? Daj I Like!

Opublikowano

@samios2 zobacz to ze bp to jest swiatowa gra ... maja w dupie 1 gracza...w ciagu 1 s. moga miec 100 ... to ze pojdziesz na psy duzo ci nie da ... musial bys duzo osob "zalatwic" z takim samym przypadkiem

@ a co do tematu to nie slyszalem o tym , ale i tak mowie ... chuj im w dupe :D

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

@UP Swięta prawda , ja wam powiem tak , kolega latał recznie na skrzynak na 4-3 4-2 sobie na skrynkach recznie caly dzien aby wrota robibic? nie? mial premke to super , ale przestał wpierdalac z 3 miechy juz gdzies tak a na 2 dzien ban niby za bota?...

Bo przestał wpierdalac kase to oni po chamsku ban... tez tak miałem...

Ja wam radze w ten syf nie wydawac kasy... grac normlanie ... a za takie cos to na "PSY" można pujsć zgłośić i mają przjebane ;)

Pomogłem? Daj I Like!

To ja już nie wiem co jest prawdą, Ja mam konto 2008 roku, potem wróciłem do DO w 2011 i od nowego roku (ok 15styczeń) konto latało na bocie, teraz jest FE (nowa FE drony 16lv full lf4...) i na to konto ani grosza niewydałem (nie wliczając licencji Kbota NoGG) i jakos przez te 4 lata warna ani bana nie mam a ludzie potrafia wydawać po 500zł tygodniowo i jak przestaną to maja niby bana ^_^

Opublikowano

@UP

@@UP

Tak jak mówiłem Swięta prawda ... Jak nie wjebiesz kasy to ci mogą nawet za 1 skrzynką wpierdolic kod za nic... lub bana za to ze 10 skrzynek zebrałeś...

Nie wydasz kasy mają w dupe czy zbanują czy nie..

Opublikowano

a tam kłamią dziady żeby dzieci popo to rozgłaszają bo ich na licencje nie stać

a po za tym Bp jest za głupie i niby na jakiej zasadzie ma to działać

kto mi odpowie

skąd się biorą dzieci

Opublikowano

@up wedlug mnie to ma dzialac tak.

skrypt bedzie na serwerze , ustawiony na kazda mapke , bedzie odliczal czas ile gracz tu siedzi , jesli przekroczy np 1 h sprawdza go pod iloscia boxow albo alienkow czy duzo zebral/zabil czy malo jesli duzo to warn/ban jesli malo lata dalej ;)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

To lipa ;/ ciekawe czy będzie przerwa jeszcze w banowaniu jak teraz była, ja i tak zamierzam bocić

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

skrypt bedzie na serwerze , ustawiony na kazda mapke , bedzie odliczal czas ile gracz tu siedzi , jesli przekroczy np 1 h sprawdza go pod iloscia boxow albo alienkow czy duzo zebral/zabil czy malo jesli duzo to warn/ban jesli malo lata dalej ;)

jak tak ma byc to mi tez wpierdola bana za bicie kubikow (protki ida co chwile a mapki nie zmieniam chyba ze padne)

Opublikowano

moim zdaniem to nie może działać...

co... BP już dużo razy straszyło bot userów, najpierw jakiś tam

skrypt, później captche itd. i co? boty jak były, tak są.

Nie ma co się bać... BP jest za głupie żeby wyłapać

więcej botów, niż teraz...

­Keelah se'lai

Opublikowano

Może, z tym że straci wiele graczy. W końcu jeżeli kogoś stac na bota to stać go czasami na sms. BP nie chce tracic takich graczy

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

No ale postawcie się na miejscu BP

Oni też muszą jakoś zarobić, z bota on nic nie maja.

Takie duże serwery na pewno fortunę kosztują.

Więc ja się nie dziwie.

Ale jak wspomniał kolega "Boty są były i Pozostano"

Ja sam latam na Kbocie 24/24 takie jest życie niestety

1 dostanie bana a 2 już nie

Opublikowano

a ja tam boce 24/24 przez wprawie 2 lata i nic ;p poprostu doładowałem konto na 30 zł i mam spokój :)

a poza tym to bot tylko jeśli działa wtedy można go no problemo wykryć ;p a ja zastopuje sobie na mięciąc i znowu 24/24...

A z resztą było by fajnie ale wolałbym gdyby byłkoniec z botami bo i tak mam all. na full + 3 mln uri i z 70 mln kr ;p
Opublikowano

a ja tam boce 24/24 przez wprawie 2 lata i nic ;p poprostu doładowałem konto na 30 zł i mam spokój :)

a poza tym to bot tylko jeśli działa wtedy można go no problemo wykryć ;p a ja zastopuje sobie na mięciąc i znowu 24/24...

Błędna teoria. Kolega kupował regularnie premke i bocił. Po dostaniu 1 bana przestał bocić. Po miesiącu dostał drugiego bana za free...

Wg. mnie nie będzie żadnego nowego skryptu. Zwykły straszak na bociarzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...