Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sekretny poziom - My Little Pony w Diablo III

Ray1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zacząłem grać barbarzyńcą i tu nagle znajomy (chińczyk mieszkający w Anglii xD) zaprowadza mnie do jakiejś zmarłej krowy, ona coś mówi, nagle jestem w świecie my little pony, kucyki mnie atakują, muzyka odtwarzana od końca. Jeżeli ktoś nie wie, to jest sekretny poziom, co dosyć śmieszne się wydaje na taką produkcję :).

diablo-3-secret-level.png

Warto dodać, że super itemy z tego lecą na start.

Opublikowano

Był już temat;)

http://www.mpcforum.pl/topic/629731-nie-ma-krowiego-poziomu-ale-za-to-jest/

Swoją drogą Blizzard to zrobił aby pokazać jak wygląda na serio cukierkowa grafika:D

Siema Eniu;)

Opublikowano

By nie zakładać nowego tematu zapytam tutaj

Do dostania się do tych kucy potrzebujemy "pasterski kostur" (?) . W 3 akcie u NPC zakupić możemy receptę na "Koszmarny pasterski kostur" i tu pytanie, po co on? ( do jego zrobienia wymagany jest pasterski kostur +200.000 złota)

@Raay

Zacząłeś grać barbarzyńcą a dodajesz screena z hunterem? o.O

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

Bo to nie jest jego tylko z YouTube. Koleś po prostu kłamie i tyle. A poza tym tak jak napisał EmperorQ, Blizzard chciał uświadomić graczy co to znaczy cukierkowa grafika bo teraz jest ok. Jak oni by chcieli mieć wszystko ciemne itd. to by jedno zepsuło itd.

Opublikowano

Bo to nie jest jego tylko z YouTube. Koleś po prostu kłamie i tyle. A poza tym tak jak napisał EmperorQ, Blizzard chciał uświadomić graczy co to znaczy cukierkowa grafika bo teraz jest ok. Jak oni by chcieli mieć wszystko ciemne itd. to by jedno zepsuło itd.

Od kiedy zdjęcie to YouTube? Kłamię? Nie napisałem, że mój screen.

By nie zakładać nowego tematu zapytam tutaj

Do dostania się do tych kucy potrzebujemy "pasterski kostur" (?) . W 3 akcie u NPC zakupić możemy receptę na "Koszmarny pasterski kostur" i tu pytanie, po co on? ( do jego zrobienia wymagany jest pasterski kostur +200.000 złota)

@Raay

Zacząłeś grać barbarzyńcą a dodajesz screena z hunterem? o.O

Gram barbarzyńcą i czarodziejką. ;-)

Nie jest mój screen - bo nie zdążyłem go zrobić, musiałbym ustawić grę do okienka etc.

Opublikowano

hah, nie ma co powiedzieć. Zdjęcie z YouTube że filmik o tych kolesiach jest a Ty po prostu z google wziąłeś zdjęcie. Kuźwa offtopuje i spami nic nie dostaje.

Opublikowano

hah, nie ma co powiedzieć. Zdjęcie z YouTube że filmik o tych kolesiach jest a Ty po prostu z google wziąłeś zdjęcie. Kuźwa offtopuje i spami nic nie dostaje.

Skończ hejtować bo Ci to nie wychodzi. Nie zdążyłem zrobić screena bo gre trzeba uruchomić w okienku, to dodałem z gogole do poinformowania innych.

Niedawno była premiera, warto dodać wszystko co nowego, poinformować graczy, że coś takiego istnieje ;).

PS. Radzę zapoznać się z pojęciem spam i offtop.

@Nactarun nie dyskutuje już z Tobą. ;)

Opublikowano

Radzę Ci zapoznać się ze znaczeniem słowa " hejt " a co gorsza " hejtować" . Mam po prostu po dziurki w nosie jak cały czas widzę Twoje nieprzydatne tematy. Twoje wypowiedzenia doprawiają mnie do łez zarazem ze śmiechu jak i rozpaczy. Powinieneś dostać warna za spam, no ale to nie mi osądzać. Przecież nasza kochana administracja jak RMCF1902 lubi dawać ostrzeżenia za spam którego nie było.

Opublikowano

Wszyscy narzekali na zbyt cukierkową grafikę.Widać Blizzard im pokazał co to znaczy :D

KHnS9.png

Signature by Karol22

Opublikowano

Ehhh

http://diablo.wikia....iki/Whimsyshire

Macie tutaj podane co i jak zrobić ,żeby wejść do kucyków :)

Koszmarny pasterski kostur jest potrzebny ,żeby dostać się do kucyków na poziomie koszmaru

Plan na zwykły pasterski kostur leci z Izual, Diablo w Act 4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...