Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy za te 2 raporty może być ban?

bohomas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=697016

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=752515

Jak w temacie.

Dodam, że gram czysto...

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Czy dostaniesz bana jest to bardzo wątpliwe, po prostu celujesz w głowę, a on nie mógł Ciebie zabić, to raporta zrobił.

Masz już rangę CPT, czyli od pierwszego raporta minął kawał czasu - nie dostaniesz. Co do drugiego raporta, co dziwnego w tych statystykach jest?

Uwierz mi, jest wiele osób które mają jeszcze lepsze statystyki, nie ma się czego obawiać, nie dostaniesz bana ;).

Opublikowano

Bardziej się boję o ten pierwszy raport :P

A co do drugiego - widzialem pare osób, które mają tyle samo rozegranych FT i mają po 60k killów. Raport idiotyczny (jak dla mnie)

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Opublikowano
Raport idiotyczny (jak dla mnie).

Dla mnie również, nie bój się o pierwszego raporta, bo dostałeś go dawno i nie mają podstaw Ciebie zbanować bez konkretnych dowodów, to, że zrobiłeś kilka hs z rzędu nie oznacza, że hackujesz.

Poza tym dostałeś go miesiąc temu, zero reakcji, nie powinieś dostać bana, spokojnie, nie martw się. Dodatkowo, w kwietniu miałeś msg, a teraz CPT? o.O:D

Opublikowano

1 raport mogli by ci sprawdzic pliki z grą jak jestes czysty bana nie dostaniesz w sumie masz tylko 13% hsów

a za 2 raport to wogóle nie ma co sie o bana martwić ;).

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Najpierw sprawdzą twój komp czy nie masz jakiś dopalaczy (hacków). Jeśli nie hackowałeś nie masz o co się bać. Jak dostaniesz bana to pisz odwołanie.

Opublikowano

Smieszne raporty nie dostaniesz nigdy bana za hacki jezeli ich nie masz ja teraz gram noop acc i mam kd 2.0 i 62% na heada na rec rullez mam 100% na heada a na FT po 95%+ Poprostu uczylem sie walic banie i teraz same wchodza a % headow ciagle rosnie mysle ze wbije z 70% a raport na mnie:

http://forum.nexoneu.com/NXEU.aspx?g=posts&t=744442

Spokojnie bez obaw graj dalej. Ostatnio gralem z klanem do ktorego chce dojsc eli i z pistola wbilem fantastica na headach i napisali do Brajna(polski modek u nexona) i skanowali mi kompa i nadal jakos gram ;]

-Ushio.png
Opublikowano

Jeśli naprawdę nie masz hacków, to nie widzę szansy na bana, bo co do pierwszego (starego) reporta screeny na aima w takich odstępach czasu się praktycznie nie liczą, musiałby być filmik, a co do drugiego - kille w porządku, dedy w porządku, hsy też zresztą widać że grałeś na foxie czy czymś podobnym z noobkami, a w takim czymś łatwo 100 killów/2 dedy + 10hsów/gra. Więc się nie martw i dalej no-lifuj :P

Opublikowano

A mi się zdaje że kolega chciał się pochwalić ;d

@Topic

Nie, nie dostaniesz bana na 100% gdyż nie ma dowodu a screeny to wiesz gdzie mogą se wsadzic...

co najwyżej (choć w to wątpie) zeskanują Ci kompa

Opublikowano

A mi się zdaje że kolega chciał się pochwalić ;d

Czym niby miałbym się chwalić?...

Głównie to się martwię o tego pierwszego raporta więc chcę poznać Wasze opinie :rolleyes:

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Opublikowano

Nie maja na jakiej podstawie dać bana bo screeny to nic, musi być filmik.

Więc graj tak dalej i się z nich śmiej <3

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...