Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anime

CheaterMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aktualnie to oglądam około 30 anime ;d prawie wszystkie z obecnego sezonu i poprzedniego i parę starszych + dłuższe takie jak one piece <3 , fairy tail, bleach, naruto

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Hellsing OVA. W torrencie co pobrałem nie miałem wszystkich odcinków, a nie chciało mi się szukać reszty. BTW, chyba najlepsze anime jakie oglądałem :D

Jeszcze oglądam DB od Grupy Mirai, bo nigdy nie oglądałem całej kompletnej serii DB.

Szykuję się od dawna do One Piece. Teraz mi się jeszcze rzuciło w oczy Fairy Tail, dosyć wysoko ocenianie na Filmwebie, to może też zobaczę.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

Hellsing OVA. W torrencie co pobrałem nie miałem wszystkich odcinków, a nie chciało mi się szukać reszty. BTW, chyba najlepsze anime jakie oglądałem :D

Jeszcze oglądam DB od Grupy Mirai, bo nigdy nie oglądałem całej kompletnej serii DB.

Szykuję się od dawna do One Piece. Teraz mi się jeszcze rzuciło w oczy Fairy Tail, dosyć wysoko ocenianie na Filmwebie, to może też zobaczę.

Masz na myśli Hellsing Ultimate?

Też niedawno oglądałam, fakt anime zabójcze...dosłownie :P

Opublikowano

Sporo Ich JEst :)

One Piece,Naruto , Brave 10, Bracia czarnej Krwi Toriko, Gintama ,FAIRY TAIL , i wiele wiele więcej :D

Opublikowano

oglądałem

Death Note i soul eather teraz raz na jakiś czas oglądam

bleach i w wakacje mam zamiar obejrzeć one piece

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Moja lista uboga, aczkolwiek chyba inna od reszty.

High School Of The Dead.

High School DxD.

Slayers.

To Love Ru.

Halo Legends.

Sailor Moon.

Saint Seya.

Dragon Ball.

I to by było na tyle. ;)

Swoją drogą... Czemu działu nie ma ? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...